20 hét 20 kiló reális?
Na végre valaki aki szerint le lehet adni heti egy kilót :D én egyszer 11-et, egyszer 10-et adtam le. Azt a 11-et heti egy kilóval adtam le eleinte, 8 kilót összesen. Majd hármat másfél hónap alatt. Ennyi felesleg volt rajtam. Na sajnos visszajött de nem a módszer miatt hanem mert elkezdtem leszarni és ment megint a zaba mert biztos így maradok már... Aztán tízet adtam le de azt elég lassan, mert nem voltam olyan szigorú, csak picit változtattam mindig, így az 10 hónap alatt ment le, de simán leadhattam volna 3 hónap alatt is, ha akarom.
Kedvencem itt amikor mondják hogy annyi idő lesz leadni mint amennyi idő alatt felszedted. Ja persze... Tehát ha mondjuk 30 kilót hízok 5 év alatt összesen, akkor még 5 év míg leadom? Nem, inkább másfél. Vagy egy :D
Én 52 kilót fogytam, 2 év alatt, és tartom is, már 6. éve.
SENKI nem mondta, hogy nem lehet 20 hét alatt 20 kilót fogyni.
Csak:
1. Nem erre kell építeni, mert a legtöbb embernél lassabban fog menni. Nem mindenkinél, a LEGTÖBB embernél. És amikor olyanokat ígérgetnek, hogy ó, simán lemegy 20 hét alatt 21 kiló, és valakinek mégsem lesz meg a heti 1 kiló, akkor könnyen lehet, hogy 1 hónap múlva feladja az egészet.
2. Ami súly ilyen relatíve gyorsan lemegy, ott sokkal nagyobb az esélye, hogy a fogyás utáni 5. évre a delikvens visszaszedi a fogyás előtti kezdősúlyát. Ez pedig sokkal nagyobb kudarc, mintha nem 20, hanem 40 hét alatt fogyta volna le azt a 20 kilót.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nagy súlyról indultál.
Én 165cm vagyok, 71ről indultam. 6 hét alatt 6kg ment le. Igaz mozgok is mellette de a napi kalóriám nincs kőbe vésve. Volt nap mikor csak 800at ettem mert felidegesített a párom és dacból nem ettem, de volt 2000 is mikor vacsi után találtam egy kis linzert itthon. Átlagosan 1200 és 1500 a napi limitem.
Szóval igen, még lehet csinálni a heti 1kgt. De nem mindenkinek megy és az utolsó pár kg nehezebb ahogy te is írtad.
Aki azt mondja ez gyors, az biztonsági játékos és valószínűleg jojózott már életében. És szerintem nem is az a kérdés, hogy meg lehet e csinálni, mert meglehet, hanem így meg lehet e tartani? Mert az a nehezebb, nem fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!