Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168cm 70kg sok egy nőnek?

168cm 70kg sok egy nőnek?

Figyelt kérdés
Hany kgnak kelene lennem hogy vékony legyek ?
2023. febr. 11. 10:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Hát ha nem is 55nek, de egy tizes lemehetne.
2023. febr. 11. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

"Rengeteg. 55 kg körül kéne lenned maximum."

Ha szerinted 55 a maximum, akkor mennyi lenne a minimum, 35?

Egyébként a BMI index alapján 55 a minimum.

2023. febr. 11. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Már nem azért, de itt sokan el vannak tévedve. A kérdező vékony szeretne lenni, és nem normál/átlagos testalkatú. Tudom ez is valamilyen szinten relatív, hogy kinek mi a vékony, de egy bizonyos szinten mérhető is, de nemcsak a mérleg segítségével. A súly is számít, de a kinézet fontosabb. Hogy hány kiló a kérdezőnek a vékony testalkat, azt mi innen nagyon nehezen tudnánk megállapítani. De nyilván a mostani 70 kilójával nem érzi magát vékonynak, amit meg is értek.
2023. febr. 11. 14:19
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Ha jól érzed magad mit számít mennyit mutat a mérleg?

A BMI index pedig a világ leghülyébb dolga. A BMI index nem ismeri az izom-zsír arányod, szóval a BMI indexre hivatkozni teljesen baromság.

Jól érzed magad? Jól nézel ki? Akkor ne változtass.

Nem érzed jól magad? Úgy gondolod, hogy többet is ki tudnál hozni a testedből? Akkor változtass.

Miért anonim oldalon teljesen anonim emberektől várod el azt, hogy megmondják, hogy "jajj ez sok", vagy "pont jó"? Ennyi hülye kérdést..

2023. febr. 11. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

10-es vagyok. Én 165 cm magas vagyok, tehát majdnem akkora, mint a kérdező. 49-50 kg-val érzem magam a legjobban, és akkor vagyok a legjobb formámban. Tehát nincs rajtam egy deka háj sem, és szép tónusos testem van, látszanak az izmaim stb. Ha már a bmi-nél tartunk, nekem az 50 kg-ra ezt írja "A BMI-eredmény megértése (Normál testsúly)

Normál testsúly BMI tartomány: 18.5 - 25

Testtömege egészséges, nem szükséges fogynia vagy híznia a testsúlya alapján. Azt javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz, mielőtt bármilyen jelentős változtatást kezdeményezne étrendjében és edzési tervében."

El sem merem képzelni, hogy néznék ki 70 kg-osan. 70 kg igenis rengeteg ehhez a magassághoz, nekem ez a véleményem. ezt is ponzotd le nyugodtan, szánalmas, hogy nem tudod elviselni, másnak más a véleménye.

2023. febr. 11. 14:25
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Körülbelül egy tízest le kéne adnod, ez már a túlsúly kategória, ami sem az ízületeidnek, sem a szívednek, etc nem tesz jót.

Mert gondolom nem 70 kiló izom van rajtad, épp ellenkezőleg!

2023. febr. 11. 15:01
 17/22 anonim ***** válasza:
37%

Én 168 centivel 54-55 kilósan érzem magam a legjobban.

Van energiám, sportolok, nem vagyok csontsovány, de nagydarab sem. Látszik az izomzatom, viszont még mellem is van (az amúgy sem sok), simán túrázok 5-10 km-t, lépcsőzök, futok anélkül, hogy

1. kifulladnék a túlsúlytól

2. két méter után összeesnék a túl kevés súlytól

Voltam 68 kiló ugyanehhez a magassághoz.

Azt, hogy borzalmasan néztem ki, inkább hagyjuk (nagy hasam volt, nagy sggem, de tónustalan, lötyögős - pedig heti 3x akkor is sportoltam), de az ízületeim sem szerették.

Térd-boka pl a futást az skippelhettem, mert nem bírta (pedig szerettem futni), úszáskor a medencébe lépés előtt takargattam magam, mert szégyelltem a testem.

Plusz a legjobb, amikro megjegyezte egy ismerős, hogy de jó nem is tudta, hogy terhes vagyok.

EZ arculcsapásként ért (nem lehet gyerekem), és ITT eldöntöttem, hogy na, elég, akkor visszafogyok a normális súlyomra.

2023. febr. 11. 15:19
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Igen, így van, ahogy a többiek is írták, 10 kg lemehetne. Én 170 cm vagyok, 56 kg és én így nézek ki jól, így érzem jól magam a bőrömben.
2023. febr. 12. 13:50
 19/22 anonim válasza:
82%

Azért az hogy rengeteg, elég bátran írják sokan.

Nekem a 171-172 cm-hez a 70 kg körüli súly a "normál", sokan el sem hiszik, hogy ennyi vagyok, általában egy tízessel kevesebbet tippelnek.

Mindig sokkal nehezebb voltam, mint amennyinek kinéztem.

Szóval elég meredek ebből a két adatból így kijelenteni...

Valószínűleg van rajta felesleg, de pl nem mindegy, mekkora a melle, az is simán több kg-t jelent.

Kérdező, mit jelent neked a "vékony"? Azt kell tudni, most jól érzed-e magad a bőrödben. Ha nem, akkor válts életmódot és majd menet közben, ha már alakulsz, meglátod, mi az a súly, amikor már tetszel magadnak.

2023. febr. 12. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól oszlik el,nézhet ki jól.Testalkat kérdése inkàbb.Én a helyedben elsőre egy olyan 62-63 kg-t céloznèk meg.Én 170 cm vagyok de 65-tel is inkàbb csak èn láttam magam daginak,a környezetem nem.
2023. febr. 13. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!