168cm 123kg vagyok no ha heti 2kgot fogyok akkor lógni fog a hasamon a bőr?
Én 153 centisen, 94 kilobol 38at fogytam. Nem log a bőr, de striák vannak.
Azt viszint javaslom hogy ne elmélkedj hanem kezdd el az egészséges ételeket és a kalóriadeficitet. Sokkal jobb lesz az életed ha lefogysz, de már az első 20 kiló leadásánál is. Az lesz a legkisebb problémád hogy log a bőr.a
Amig 60 kilósra nem fogysz, addig nem lesz olyasmi logo borod mint a fogyós tv musorokban szokott lenni. Kb 80 kilosan mar sokkal jobban fogod magad erezni, lesznek striak, kis narancsbor de meg akkor sem fog logni. Utana lehet elkezd majd, icipicit.
Erdemes napi 10 gramm kollagent fogyasztani por formaban es cinket enni. Ezek segithetik a bor alkalmazkodokepesseget.
Es az eleje a heti 2 kilo okeslesz mert nagy a tulsuly de kb 3 het utan be fog allni heti 1re. Azt az utemet kell tartani
#5 az egészséges fogyás heti szinten a testsúly 1-0,5%-a. 2 kg ilyen esetben akkor egészséges, ha valójában vizet is veszít.
Kérdező, senki nem tudja, hogy fog-e lógni a bőröd, vagy sem. Sok mindentől függ, amit nem lehet megjósolni. Azt viszont biztos, hogy egy kis lógó bőr egészségesebb, mint a jelentős túlsúly.
Nem írtad, hogy nő vagy férfi vagy, de gondolom már most is lóg, úgyhogy szinte biztos, hogy igen.
Bár ha fiatal vagy és nem túl régi a túlsúlyod, akkor esetleg megúszhatod. Amikor 48 évesen 100 kg-ról 75-re lefogytam fél év alatt (nő vagyok), akkor nem lógott a bőröm utána.
Sajnos visszahíztam és most 70 évesen és 120 kilósan is kötényhasam van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!