Az emberem tényleg felfigyelnek ha fogyok?
Figyelt kérdés
Most 174cm és 69-70kg. Ha lefogyok nagyjából 10 kg 2 hét alatt akkor arra felfigyelnek ? Mindenki azt mondja hogy különösen a fiúk bánnak máshogy a lányokkal fogyás után. Tudom hogy 2 hét alatt ne egézséges a 10 kg de már 4 nap alatt fogytam közel 3 kg mert egyszerűen nem tudok enni.2023. febr. 7. 23:44
11/13 anonim válasza:
Mert 2 hét alatt nem fogsz lefogyni 10 kilót, azért
12/13 anonim válasza:
Persze ha természetes útról beszélünk. Jó, ha nem eszel semmit, és letekersz mondjuk 10.000 kilómétert, akkor lehet sikerülni fog, de előbb meghalsz.
13/13 anonim válasza:
11 ja igen 2 hét alatt persze hogy nem én 5 napja edzem betartom a kalóriát és 53kg 60deka voltam ma reggel mértem magam és ma 51kg kereken ez jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!