Szerintetek hany kg lenne ez?
155 centis nőnek(22) mekkora súly lenne az, ahol nem vékony, de nem is olyan túlsúlyos? Az arany középút
Én tippre 60-65öt mondanék
#8 nagyon aranyos vagy, koszonom:)
#9 szerintem biztos csinos voltal, csak magad lattad kovernek, ha meg tenyleg az volt amit leirtal, lehet, hogy minimalisan mozogtal csak(?)
12, de a skinny fat-en nem a fogyás segít.
Én pl: rosszabbul néztem ki 42 kilóval, mint 55-el 158-hoz. 42 kilóval sokkal löttyibb is "kövérebb" voltam ruha nélkül. Míg 55-tel "kockás" hasam volt, tónusos lábam.
Egyáltalán nem mindegy milyen az eloszlás. Ha pl nagy cicijeid vannak és sok izmod, széles medencecsontod akkor a 25-ös BMI csodálatosan szép.
Viszont ha csak a hasad nagy meg a combod, és melled semmi akkor a 25-ös BMI-vel is lehetsz karfiolos valagú littyen-lötty.
😂😂😂😂 ez nagyon tetszett
Hmmm, nem tudom mi mondható nagy cicinek, olyan közepes, a combom és a fenekem a nagy, hasam azert nem olyan durva, de igen azért meglátszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!