Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hete ugyanannyi a súlyom,...

3 hete ugyanannyi a súlyom, mikor indul be?

Figyelt kérdés

Szeretnék még kb 20 kilótól megszabadulni júliusig. 12 már lement, de most egy ideje csak stagnál. Nem tudom mivel tudnám elérni, hogy megmozduljon. Annyira elkeserít. 😞

Nem adom fel vagy bármi, csak van egy célom és félek nem valósul meg.

2023. jan. 25. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. jan. 25. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi a cél hány évesen, milyen magasan?
2023. jan. 25. 10:39
 3/8 A kérdező kommentje:

32L, 105kg-ról indultam, 176 cm.

Jelenleg 93 vagyok és 70 a cél.

Persze 75-öt elérem már több, mint elégedett leszek.

Kalóriabevitelem az elején 1900, most 1750.

2023. jan. 25. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Türelem. Viszont őszintén, szerintem pont ezért nem jó ilyen konkrét dátumos célokat állítani. Mármint, elkeserít a helyzet és félsz, hogy nem valósul meg a célod. Ha nem fog megvalósulni, akkor az nagyon rosszul fog esni neked. Amúgy meg szerintem tényleg türelem, szerintem a kalóriamennyiség amit eszel az rendben van.

Esetleg kipróbálhatod a "zigzag" módszert, amiben annyi a lényeg, hogy a heti összkalóriabeviteled ugyanannyi, mint eddig, viszont változó, hogy melyik nap mennyit viszel be. Szóval ugye most megeszel egy nap 1750-et, szóval egy héten az 12250 kalória összesen. Na és akkor ezt a 12250 kalóriát összevissza beosztod a napokra. Pl. hétfőn 1500 kalóriát eszel, kedden 1900, stb. Szóval hogy nem minden nap ugyanannyit viszel be, hanem egyik nap kevesebbet, másik nap többet, viszont ha az egész hetet nézzük, akkor ugyanannyit viszel be, mint eddig. Talán ez a módszer segítene egy kicsit felpörgetni a dolgokat.

2023. jan. 25. 14:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ki fogom próbálni 😊

Tudom nem a legjobb egy konkrét dátum, de az egy olyan esemény lesz most, amire szeretmém rendbehozni magam. Igaz elkezdhettem volna előbb is, de legalább már letértem a rossz útról.

2023. jan. 25. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
1650ra szerintem már leviheted a kereted.
2023. jan. 25. 16:16
 7/8 NTBS ***** válasza:
90%
Szerintem szép ez az eredmény is.
2023. jan. 25. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

"legalább már letértem a rossz útról"

Így van, az a lényeg, hogy beindult a fogyás! Az, hogy megakadt egy időre, nem baj, teljesen természetes, hogy nem teljesen lineáris a folyamat. Ennyi kilót leadni mindenképpen nagyon jó eredmény akkor is, ha nem jön össze határidőre a megálmodott cél! Akkor se add fel, hogy elérd a normál súlyodat, nagyon meg fogja hálálni a szervezeted, az ízületeid, meg minden. :)

2023. jan. 25. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!