Miért vagyok dagadt?
Figyelt kérdés
Szinte minden módszert bevetettem már a fogyás ellen, mégse fogyok, hanem vagy megáll a súlyom, vagy a levegőtől is hízok. Vagy ha igen, keveset, de azt is visszahízom. Van hasam, puha és lóg, combjaim vastagok, meg a derekam is, úszógumim is van, fenekem is megnőtt, melleim alapjáraton nagyok, de még ráhíztam, arcom is kerekebb lett. És eléggé zavaró, hogy egészségesen élek, mégis hízok.2023. jan. 24. 19:16
1/13 anonim válasza:
El kéne kezdeni számolni a kalóriabevitelt, és tartós kalóriadeficitben lenni, az működne.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Lehet az lesz.
2023. jan. 24. 19:22
3/13 anonim válasza:
Mit eszel? Hamburgert pizzával, vagy mi? :-D
4/13 anonim válasza:
Hiába eszel egészségesen, ha túl sokat. Egészség ételekkel is túl lehet lépni azt a bizonyos kalóriamennyiséget, és akkor bizony nem fogsz fogyni. Tényleg kalóriát kéne számolnod. Ajánlom a kalóriabázist. Én közel 50 kilót fogytam kalóriaszámolással. A kalóriaszámolás a titok. Azért hízol, mert sokat eszel.
5/13 anonim válasza:
50 kiló, az igen. Gratulálok. És mi történt azóta? Fogysz még, vagy súlyt tartasz?
7/13 anonim válasza:
#3-as
Jó tudni, hogy neked az "egészségesen élek" egyenlő a hambi pizzával.
8/13 A kérdező kommentje:
3-as, nem. Tényleg egészséges kajákat.
6-os, igaz komolyabban nem sportolok, de szinte mindennap edzek.
2023. jan. 25. 16:02
9/13 anonim válasza:
A mogyóvaj is “egészséges” kaja, mégis tele van kalóriával. Ezért kell számolgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!