Hogyan tudnám megtartani ezt az alakot?
Sajnos az elmúlt hetekben rettentően stresszes voltam, rá sem bírtam nézni a kajára. Emiatt fogytam 4 kgt, valószínűleg inkább izomból, mintsem zsírból. Van rajtam egy minimális felesleg, nem vészes, alapjáraton nem szoktam vele foglalkozni, mert nem zavar, egészséges vagyok, sportolok is, tényleg zsírből kb. 5-6kg lehet. Nyílván a mostani súlyveszteségem után is. Viszont nem bánnám, ha meg tudnám tartani ezt az alakot, ami most van, viszont sajnos az időbeosztásom nem feltétlen engedi hogy ennél többet sportoljak. Az, hogy odafigyelek a kalóriabevitelre és az ételek minőségére elég, hogy kizökkentse a szervezetem a tartalékos üzemmódból, és a kajálásokat ne zsírként raktározza el? Esetleg a csapatsportot váltsam fel erősítő edzésekkel + növelni a fehérjebevitelt?
Van egy minimális tudásom, de igazából itt ki is fújt. Ha már ennyi zsírt ledobtam, nem szeretném visszaszedni (vagy még többet fel), ha lehetséges, viszont itt picit tanácstalan lettem.
Nem feltétlen érdekel mennyit mutat a mérleg, az érdekel, hogy mit látok a tükörben.
Ui: NEM követendő példa senki számára, mert rettentően egészségtelen, le is gyengültem benne, egyszerűen úgy hozta az élet, hogy a sok szorongás és stressz miatt hányingerem volt minden ételtől. Nem játék, és nem mókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!