161 centi 54 kiló milyennek számít?
Figyelt kérdés
•91-63.5-91 cm a méreteim
•34-es ruhaméret átlagosan
•b75-ös mellméret
2023. jan. 15. 16:40
1/12 A kérdező kommentje:
18l
2023. jan. 15. 16:40
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális a BMI-d. Kifejezetten vékony lehetsz, de BMI alapján még egészséges tartományon belül.
3/12 anonim válasza:
Teljesen rendben van, vékony vagy. Izmosodni lehet kicsit valószínűleg.
4/12 anonim válasza:
Ennyi alalpján vékonynak gondolnálak. Nyilván sokat számít a testösszetételed, de semmiképpen se vagy elhízott.
5/12 anonim válasza:
Vékony vagy, szerintem ez így pont jó.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is rendben vagy, sőt, szerintem is ez így pont jó. Remélem te is így látod, és nem azért kérdezed, mert szerinted ez sok (ezt csak azért írom, mert sajnos sokan megfordulnak itt hasonló arányokkal, akik sokallják a súlyukat, de remélem te ezt nem amiatt kérdezed).
7/12 anonim válasza:
Van egy osztalytarsam ugyanezekkel a paraméterekkel, ő kövérnek látja magát, de szerintem jó ez így
8/12 anonim válasza:
Normalis. Nem vekony.nem kover. Nem gebe. Normalis. En 165 cm 54 kg vagyok es szinten normalis, nem vekony, kover, gebe..
Ugye attol is fugg mennyi izom menny testzsirod van... Lehet pl tobb testzsirod mint izmod es akkor koverebbnek nezel ki mint valaki aki ugyanakkora es ugyanolyan nehez.
A bmi ertek csak egy kb nagyon kb ertek.
Ha belegondolsz akkor egy sulyemelo vahy focista pl kivernek szamitana a bmi-je alapjan mert az izom nehezebb mint a zsir
9/12 Á.Zoli válasza:
A tónuson is sok múlik, de számok alapján minden teljesen rendben van 👌😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!