Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vennetek,e előre kisebb...

Vennetek,e előre kisebb méretű ruhákat előre fogyókúra közbe?

Figyelt kérdés

100kg vagyok

60 kg a célom

Jelenleg -3kg nál járok (5napja kezdtem bele)

Vennék csinos ruhákat de nem szeretném a meretembe venni mert nem akarok ekkora maradni,de kisebbe is félek

Van párom ruhám a jelenlegi sulyomra is mert valami kell.

De a drágább ,csinosabbakat nem szeretném nagyba

Egyebkent szules utan hiztam meg

Előtte 60 kg voltam

2023. jan. 4. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Felpróbálás nélkül ruhát venni?

Ha most 97 kiló vagy, hogyan próbálnál fel egy 60 kilósra való ruhát?

Majd amikor ruhát akarsz venni, akkor kinézel magadnak egyet, felprólod, és ha jól áll, megveszed.

2023. jan. 4. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
3-as: azért az nagyon túlzó h egészséges fogyással 1,5 év leadni 40 kg-ot. 10 hónap alatt koplalás nélkül, abszolút egészségesen le lehet adni, az átlagosan heti 1 kg. 30-40 kg plusznál az első par hónapban 2 kg simán le mehet anélkül h az koplalással vagy az egészség romlásával járna. Utolsó hónapokban pedig heti 0,5-1 kg.
2023. jan. 5. 18:17
 13/15 A kérdező kommentje:

11#

Ugyanazt a márkat és méretet veszem amit akkor vettem amikor 60 kg voltam 🤷‍♀️

2023. jan. 5. 20:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Alapbol is rengeteget vasaroltam online ruhat mindig is

Ha neha valami nemvolt oke visszaadtak az arat es megrendeltem abba a meretbe amibe kell

2023. jan. 5. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Én egyszer vettem egy felsőt kisebb méretben, de én akkor már fogytam egy ideje, csak annyi volt, hogy a felső picit szűk volt, de tudtam, hogy még pár kiló mínusz és jó lesz :) Jó is lett.

Úgyhogy max így vennék a helyedben is, most még neked szerintem nem kéne, legalább is nem nagy mennyiségben. 60 kiló voltál, biztos vannak ruháid abban a méretben, ami jó lesz addig, amíg nem szerzel be csinosakat :)

2023. jan. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!