Vennetek,e előre kisebb méretű ruhákat előre fogyókúra közbe?
100kg vagyok
60 kg a célom
Jelenleg -3kg nál járok (5napja kezdtem bele)
Vennék csinos ruhákat de nem szeretném a meretembe venni mert nem akarok ekkora maradni,de kisebbe is félek
Van párom ruhám a jelenlegi sulyomra is mert valami kell.
De a drágább ,csinosabbakat nem szeretném nagyba
Egyebkent szules utan hiztam meg
Előtte 60 kg voltam
Egyet maximum. Ha lenne valami álomruha, ami nincs a méretemben, akkor az hathatna motiválóan, hogy abba a bizonyosba szeretnék beleférni.
De általánosságban nem vásárolnék előre, egyrészt pénzkidobás, másrészt frusztráló.
Nem, nem vennék, és mondom is, hogy szerintem miért nem jó ötlet.
Szóval elsősorban a méret miatt. Tudom, szülés előtt 60 kg voltál, szóval valószínűleg a mostani fogyás után is hasonló méretek lesznek jók, viszont ez ugyanolyan, mintha most rendelnél online ruhát a mostani méretedre. Megrendelnéd pl. 48-as méretben, de megjönne, és néhány helyen túl szűk lenne. Mit teszel? Visszaküldöd. Viszont ha most megveszel előre egy ruhát 36-os méretben, és másfél után, miután leadod a 40 kilót, akkor derül ki, hogy rossz a ruha, akkor már nem tudod visszaküldeni. Szóval, a végén veszteséges lesz neked, mert csak később fog kiderülni, hogy passzol-e a ruha. Mármint nálam is annyiszor van, hogy ugye kb. tisztában vagyok a méretemmel, viszont a boltban bemegyek a próbafülkében, és hoppá, a szokásos méret túl szűk, eggyel nagyobb kell. Szóval én nem is tudom, szerintem a ruhavásárláshoz fel kell próbálni a terméket, főleg ha nadrágról van szó, de a ruháknál is szerintem ha lengébb fazonúról van szó, max. akkor oké próbálás nélkül vásárolni.
Másrészt, az ízlés változik. Persze bármikor változhat, viszont ha most megveszel egy ruhát, lehet, hogy a fogyás végén már egyáltalán nem fog a te stílusod lenni, és akkor végül egyszer sem fogod hordani. Nálam is volt anno 2 éve, hogy akartam egy nyári ruhát venni magamnak, de nem akartam az akkori méretemben venni, ezért úgy döntöttem, hogy majd a kövi nyáron, amikor meg lesz a -20 kiló, akkor fogok hasonlót keresni. Na erre az azt követő nyárra tény, hogy leadtam azt a 20 kilót, de már egyáltalán nem tetszettek az olyan stílusú nyári ruhák.
Persze a végén ha mégse tetszene, lenne jó a ruha, akkor még mindig eladhatnád a fogyásod után, de nyilván nem olyan áron.
Amúgy megértem, én is kb. 40-45 kg-t fogytam, és én is akartam csinos ruhákat venni, de nem akartam nagy méretben venni őket, viszont pont a fenti okok miatt kisebb méretben sem vettem. Próbáltam úgy lenni vele, hogy majd ha leadom a súlyt, akkor veszek csinos, drágább ruhákat, és a fogyás közben pedig próbálok nem olyan drága ruhákat venni, mert max. pár hónapig tudnám hordani úgy is a súlyvesztés miatt.
Én személy szerint nem vennék, viszont megértem, ha gondolkozol rajta, mint motiváció.
1 tanács:
Fogyás közben NE vegyél ruhákat.
Én azt csináltam, hogy vettem a pulóvereket, mert úgy gondoltam, hogy elég nekem a 85kg.
Aha, persze.. 72kgra fogytam le. Mondanom sem kell, hogy azok a ruhák, amiket 85kgosan vettem, nem voltak jók rám és adhattam őket el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!