Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akarják rámeröltetni...

Miért akarják rámeröltetni egyesek az edzést meg a diétát, ha én nem akarom?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm szerint, le kellene adnom pár kilót, és formásodhatok, ha edzek. 173 cm magas vagyok, 80 kiló. Középkorú férfi. Néhányan arra utalnak, hogy úgy könnyebb lenne nőt is felszednem, mivel egyedülálló vagyok. Csakhogy én nem akarok diétázni, sem edzeni, és nőt sem akarok, mert nagyon jól érzem így magam, ahogy vagyok. Kezd unalmas lenni ez, ezért többekkel is közöltem, hogy hagyják abba ezt a hülyeséget, mert én nem akarok ebben részt venni. Nem értem, miért kellene nekem is azt az életmódot felvennem, amit ők csinálnak, mikor engem egyáltalán nem érdekel. Mutogassák állandóan magukat alig ruhában, meg azokat a szörnyű ételeket, amiket esznek. Meg hogy járjak konditerembe. Hát én oda akkor sem fogok elmenni, ha erőszakkal elhurcolnak!

#Undorítódiéta #Nyamvadtkondi #Hülyeéletmód
2022. dec. 27. 15:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
39%
Vagy hélium van a fejében. Vagy ilyesmi. Csak a fantázia szab határt. De azért valószínű hogy nyeszlet.
2022. dec. 27. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!