Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akarják rámeröltetni...

Miért akarják rámeröltetni egyesek az edzést meg a diétát, ha én nem akarom?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm szerint, le kellene adnom pár kilót, és formásodhatok, ha edzek. 173 cm magas vagyok, 80 kiló. Középkorú férfi. Néhányan arra utalnak, hogy úgy könnyebb lenne nőt is felszednem, mivel egyedülálló vagyok. Csakhogy én nem akarok diétázni, sem edzeni, és nőt sem akarok, mert nagyon jól érzem így magam, ahogy vagyok. Kezd unalmas lenni ez, ezért többekkel is közöltem, hogy hagyják abba ezt a hülyeséget, mert én nem akarok ebben részt venni. Nem értem, miért kellene nekem is azt az életmódot felvennem, amit ők csinálnak, mikor engem egyáltalán nem érdekel. Mutogassák állandóan magukat alig ruhában, meg azokat a szörnyű ételeket, amiket esznek. Meg hogy járjak konditerembe. Hát én oda akkor sem fogok elmenni, ha erőszakkal elhurcolnak!

#Undorítódiéta #Nyamvadtkondi #Hülyeéletmód
2022. dec. 27. 15:55
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
75%
Rendben.
2022. dec. 27. 15:56
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Mert a magyar társadalom ilyen. Minden szart külsőleg akar kontrollálni.
2022. dec. 27. 16:03
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
megmondod nekik, hogy neked tökéletes ha igénytelenül néz ki a tested
2022. dec. 27. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
32%

Gondolom azzal se vagy tisztában, ha már ilyen nagyképű vagy, hogy a túlsúlynak a saját egészségedre nézve komoly kockázata van. Felőlem még felszedhetsz 30 kg-t zsírban, nem érdekel, nem én fogok szívinfarktust kapni, nem az én ízületeim fognak fájni..stb.

Lehet oltári nagy arcod, ha majd jönnek az egészségügyi problémáid.

A gyümölcs még mindig olcsóbb, mint a gyógyszer és az orvos. :)

2022. dec. 27. 16:49
 5/21 anonim ***** válasza:
55%
Mi pontosan a kérdés?
2022. dec. 27. 16:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Ácsi! Fogyasztok gyümölcsöt, és nem 100+ kiló vagyok, hanem évek óta 80. A testem kinézete meg ki a fenét érdekel? És nem vagyok nagyképű, csak egyszerűen miért csináljak olyat, amit nem akarok? Nem értem...
2022. dec. 27. 16:53
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"miért csináljak olyat, amit nem akarok?"

Ne csinálj! Pont.

2022. dec. 27. 16:55
 8/21 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, párom 172 centi és 64 kg. Jó vékony, viszont van rajta izomzat. Te hozzá képest plusz 16 kg zsírfelesleggel rendelkezel. Ez a szívednek megterhelő, mivel ez a súlyfelesleg nem izomban, hanem zsírban van rajtad és mivel ezzel a mentalitással úgysem fogsz mozogni, csak zabálni fogsz, rosszabb esetben mértéktelenül, és itt nem lesz megállás, hízni fogsz a továbbiakban.

Nem azért érdemes lefogyni, hogy hűű..de jól nézz ki, hanem elsősorban az egészséged miatt. De, ha te nagyívben leszarod a saját egészségedet, és a szeretsz orvoshoz járkálni, ezt a későbbiekben, lehet, hogy miharabb, de meg is fogod kapni. Ahogy idősödsz, pedig könnyebben rajtad fognak maradni a kilók, az anyagcseréd is lelassul..stb.

Szóval, leszel te még 100 kg közeli az elkövetkező években.

2022. dec. 27. 17:01
 9/21 anonim ***** válasza:
32%
Fiút is sokkal könnyebben tudsz felszedni sportos testtel, ha már a nők nem érdekelnek. Nálatok melegeknél még sokkal fontosabb a kinézet.
2022. dec. 27. 17:15
 10/21 anonim ***** válasza:
82%
8 Az a 64 kiló ahhoz a magasságához elég nyeszlet, jobban teszed ha nem az alapján teszel becsléseket más zsírjára látatlanban.
2022. dec. 27. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!