Miért akarják rámeröltetni egyesek az edzést meg a diétát, ha én nem akarom?
Gondolom azzal se vagy tisztában, ha már ilyen nagyképű vagy, hogy a túlsúlynak a saját egészségedre nézve komoly kockázata van. Felőlem még felszedhetsz 30 kg-t zsírban, nem érdekel, nem én fogok szívinfarktust kapni, nem az én ízületeim fognak fájni..stb.
Lehet oltári nagy arcod, ha majd jönnek az egészségügyi problémáid.
A gyümölcs még mindig olcsóbb, mint a gyógyszer és az orvos. :)
"miért csináljak olyat, amit nem akarok?"
Ne csinálj! Pont.
Kérdező, párom 172 centi és 64 kg. Jó vékony, viszont van rajta izomzat. Te hozzá képest plusz 16 kg zsírfelesleggel rendelkezel. Ez a szívednek megterhelő, mivel ez a súlyfelesleg nem izomban, hanem zsírban van rajtad és mivel ezzel a mentalitással úgysem fogsz mozogni, csak zabálni fogsz, rosszabb esetben mértéktelenül, és itt nem lesz megállás, hízni fogsz a továbbiakban.
Nem azért érdemes lefogyni, hogy hűű..de jól nézz ki, hanem elsősorban az egészséged miatt. De, ha te nagyívben leszarod a saját egészségedet, és a szeretsz orvoshoz járkálni, ezt a későbbiekben, lehet, hogy miharabb, de meg is fogod kapni. Ahogy idősödsz, pedig könnyebben rajtad fognak maradni a kilók, az anyagcseréd is lelassul..stb.
Szóval, leszel te még 100 kg közeli az elkövetkező években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!