Nagy fogyás után mennyi idő volt, míg megszokta a szemed a változást?
Figyelt kérdés
25 kilót adtam le 9 hónap alatt, még mindig van rajtam 10 kg felesleg. A tükörbe nézek és még mindig a 110 kilós énemet látom, pedig ha a régi meg az új képeket egymás mellé teszem, akkor egyértelmű a változás. Ezért még a ruhavásárlás is nehéz, mert még mindig a zsákruhákhoz megyek oda elsőnek.
Aki volt hasonló helyzetben, mennyi idő volt, míg az agya is felfogta a méretváltozást, megszokta a szeme?
2022. dec. 19. 11:15
1/4 anonim válasza:
Én közel 1 éve tartom a lefogyott súlyomat. De még most sem mondhatom, hogy természetesnek érzem pl a tükörképemet, elfelejtem hogy beférek a moziülésbe, és meglep mikor beleülök és kényelmes, fura hogy nem foglalok el 1,5 ülést a vonaton, fura hogy már nincsenek lepelméretű felsőim, hatalmas gatyám aminek már az egyik szárába beleférek, fura hogy akik az elmúlt 4 évben nem láttak, ritkán látott rokonok, ismerősök, elmennek mellettem az utcán mert nem ismernek fel, még úgy sem, hogy a szemembe néznek. Nem igazán szoktam még meg. Olyan mintha nem én lennék. Mintha a tudatom átkerült volna egy másik testbe. De az életminőségem rengeteget javult, és ez volt a cél, így ez a lényeg. Nem konkrétan az hogy másképp nézzek ki. Engem ez sose érdekelt.
2/4 anonim válasza:
Én, aki 48 kilósan is kövérnek látja magát...
3/4 anonim válasza:
Aki orvosilag egészséges, normál súllyal, vagy egészségtelenül alacsony súllyal =soványan is kövérnek látja magát, menjen pszichológushoz, mert beteg. Fejben kell rendet rakni.
4/4 anonim válasza:
8 hónapja tartom a súlyom, egy év alatt fogytam le. Néha még mindig a dagi lányt látom a tükörben. Az öltözködés viszont könnyű volt megszuokni. Mondjuk egy stílust is segített, hogy milyen ruhák illenek az új testalkatomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!