Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

17 vagyok, 185 cm magas, olyan 70 kg. Tudom, ez normális, elméletben. De gyakorlatban szó szerint sörhasam van... Ami nem egy szép 😐

Sportolok. Párbajtőrvívó vagyok, heti 3 edzésre járok el. + heti 3 elég kemény tesi óra

Kicsit el vagyok keseredve, mert minden fiúnak az osztályomba kockahasa van, és a sörhas nem egy előnyös a lányok körében...

2022. dec. 13. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
2022. dec. 13. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Kalóriadeficit, ahogy az 1-es is linkelte. Ne koplalj véletlenül se, hosszútávon nem lesz előnyödre. Függ ez genetikától is, ha csak a hasadon van felesleg, könnyen lehet, hogy te oda hízol. A fiúkhoz ne viszonyítsd magad, és főleg ne gondold azt, hogy ez mindenkit visszataszítana. Nekem több fiú is mondta azt, hogy a pocak lányoknál aranyos és szeretik. A testvérem is megmondta, hogy a hasam lehetne nagyobb.

Ha mindenképp változtatni szeretnél, figyelj az étkezésedre, a lapos has a konyhában készül. Semmiképp nem ajánlom az edzést hasra, csak nagyobb lesz tőle, mivel az izom mindenhol növeli a méreteket. Főleg ne derékra edzz, a social mediak ebben is hazudnak nekünk. A derékre való edzés csak még szélesebbé teszi a derekat. Ha sportolásra még van energiád meg kedved, akkor inkább a kardióra fektess hangsúlyt.

2022. dec. 13. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

70kg-val nehezen hiszem el, hogy nagy sörhasad lenne. Csak látod a sok kockahasas csávót és egy minimális zsír is zavar a hasadon. Ha ez vigasztal, akkor a kockahas egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy az illető izmos. Ha valaki 50 kg, persze hogy könnyen van kockahasa. Nincs rajta zsír, ahogy izom sem.

Persze nekiállhatsz te most szálkásítani, hogy kalóriadeficitbe kerülsz és magas fehérjebevitel mellett alacsonyabb szénhidrát (max napi 200-300g) és cukorbevitel. Én is ennyit eszek, és 12-15% testzsír körül mozgok, nem kell megszüntetni.

Ha rám hallgatsz, sokkal jobban jársz ha megtartod ezt a minimum 70kg-t, de akár lehet az 80kg is, a sportolást pedig folytatod. Sokkal erősebb és szebb fizikumod lesz mint egy átlagos tinédzsernek, magas vagy, így bőven pakolhatsz magadra.

2022. dec. 13. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Önképzavar.
2022. dec. 14. 05:32
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Ne feledd, hogy a férfiak és nők testalkata eltérő és még azonos neműek között is vannak jelentős alkati különbségek. A testtömeg indexed alapján nem lógsz ki a normál kategóriából. A párbajtőrözőknek extrém módon erős a láb izomzata és a csípőtáj is megváltozott.
2022. dec. 14. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nincs semmi gond veled a számok alapján. Ha mindenáron változtatni akarsz, akkor enyhe deficit, több aktivitás (ennyi edzés mellé max sétát mondanék, vagy valami könnyedebb otthoni kegészítőt, ami segíti az alap edzéseidet).

De valószínűleg teljesen rendben vagy. És hidd el, a legtöbb csajt nem érdekli annyira a kockahas.

2022. dec. 14. 09:29
 7/10 NTBS ***** válasza:
32%
Nem fogyás kell, hanem hasizom erősítés.
2022. dec. 14. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Tudnál képet mutatni arról a bizonyos sörhasról?

Csak mert volt már itt olyan srác, akinek ugyanez volt a problémája, aztán a kép után kiderült, hogy tök lapos a hasa, csak testképzavaros.

2022. dec. 14. 12:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Hogyan mutassak képet róla?
2022. dec. 14. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Csinálsz róla egy képet alapállásban. Ne feszíts rá, ne told ki, csak simán. Fontos hogy állva, lehetőleg oldalnézetből.

Azután csak feltöltöd kepfeltoltes.hu, vagy imgur.com

A linket meg beilleszted ide, nem bonyolult

2022. dec. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!