Szoktatok hízni karácsonykor? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 00:46
11/30 anonim válasza:
En mindig többet eszem, de nem hízom, mert valahogy beállt a testem erre az egeszséges súlyra, 20 kiló fogyás után, es ebből nem enged :D
Egyébkent egy hetes koplalósabb időszak utan is visszaáll, nem fogyok, szóval gondolom ezen a 60 kilón érzi jól magát.
13/30 anonim válasza:
És ha hízok, akkor mi történik? Összedől a világ, vagy mi? 😂 Istenem, ezt néhányan milyen tragédiának veszik.
14/30 anonim válasza:
Volt, hogy a téli karácsonyi időszakban elhagytam magam és felszalad 3-4 kiló. De az egy hónap, nem 3 nap alatt. Amúgy általában odafigyelek és mikor figyelek, akkor tartom a súlyom.
15/30 anonim válasza:
Nem. Igazából kb utálok minden karácsonyi ételt. Se mézeskalács, se beigli, se töltött káposzta, se semmi ilyen klasszikus ünnepi étel nem kívánatos számomra, még a szaloncukrot is utálom. Ha olasz kaja lenne, már lennének gondjaim, de így igazából csak fogyni szoktam, mert vagy nem eszek, vagy viszek saját ételt, vagy csak minimálisat eszek.
16/30 anonim válasza:
Itt mindenki marha egészséges és sportos, közben a magyar a legmangalicább nép Európában. Csak ki kell menni az utcára. XD
17/30 anonim válasza:
Végülis nem azt mondták, hogy sportosak meg egészségesek, hanrm hogy nem híznak karikor.
Apám is 120 kiló, karácsonyi zabálástól sosem hízik, megvan ugyanaz a kajamennyiség neki az ev minden napján :D
18/30 anonim válasza:
"Itt mindenki marha egészséges és sportos"
Nem, de nem 3 nap miatt hízik meg az ember, hanem hónapok zabálása kell hozzá.
19/30 anonim válasza:
A sok kaja meg a szilveszteri alkohol miatt magamra pakolok nagyjából 3 kilót átlagosan 😅
20/30 anonim válasza:
Régebben volt rá példa, de az utóbbi 2-3 évben jobban odafigyelek mit eszem úgyhogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!