Hogy a retekbe vegyem rá magam a mozgásra?
Figyelt kérdés
Fogyókúráznom kell, nagyon és ismerem a 75% étkezés, 25% mozgás dolgot, de sehogy sem tudom rávenni magam erre a 25%-ra. Mindig megfogadom, hogy mostantól járok, és elmegyek 3-4 alkalommal kondiba, utána megunom. Ha véletlen eljutok valahogy a kondiba, akkor is csak a futópadon vagyok egy-egy órát. Tudom, hogy kell menni, értem és érzem, de nem tudok. Nem megy mentálisan. És nem is azzal van bajom, hogy elfáradok, hanem, hogy unalmas nekem és nem szeretem. Olyat is kitaláltam, hogy futás közben sorozatozok, de ugye azt nem láttam rendesen, így felesleges volt. Szóval... Nem tudom, hogy miként vehetném rá magam. Ráadásként másra is, nem csak futásra. Bármilyen javaslat?2022. dec. 15. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!