Mit kell ahhoz csinalni, hogy elegjen napi 1 kilo? Egesz bap hany orat kell mozogni 7000 kaloria elegeteshez?
Figyelt kérdés
Tudom lehetetlen, de olyan kivancsi vagyok.
Koszi
2022. dec. 14. 09:34
11/19 anonim válasza:
7000 kalóriát lehetséges elégetni, csak extrém nehéz és lényegében semmi értelme nincs. Itt egy videó, ahogy egy srác 10.000 kalóriát eszik, majd éget el másnap: https://www.youtube.com/watch?v=9dxRjlGio5k legalábbis megpróbál. Ha tudsz angolul érdemes megnézni.
12/19 anonim válasza:
Rakjál ki 2 vagon szenet egy szívlapáttal..
13/19 anonim válasza:
Egy átlag ember nem tud napi 7000 kalóriát elégetni. De egy 196 kilós Eddie Hall talán, akin volt izom, de zsír is, mikor ennyi volt. Versenyző korában, napi 16 ezer kalóriát fogyasztott. De miután csak boxol, és lazábban súlyzózik levitte a kalória mennyiséget napi 7000-re. Le is adott 30-40 kilót. De persze nem napi 1 kilóval, mert az lehetetlen lett volna.
15/19 anonim válasza:
Megnéztem neked, hogy amikor lefutottam a Budapest Maratont, akkor a 42,1 km alatt 2654 kcal-t égettem el. (167 cm magas, 57 kilós nő vagyok).
Így nekem 700 kcal elégetéséhez nagyjából 111 kilométert kellene lefutnom. Ez az én hobbifutó tempómmal kb. 14 óra lenne, ha bírnám folyamatosan tartani a sebességet.
16/19 anonim válasza:
Előző vagyok, 7000 kcal akart lenni természetesen. Hétszázat a napi futóedzés elvisz :-)
17/19 anonim válasza:
Semmit, lehetetlen küldetés kategória. Ezret se könnyű hosszútávon fenntartani, nem hogy napi 7000.
Ha 0-24-be futsz megállás nélkül és mellette nem eszel semmit, talàn. De előbb fogsz összeesni minthogy ezt megcsináld.
18/19 anonim válasza:
Minél nagyobb az izomtömeged, nem arányra gondolok, annál könnyebb ezt az értéket megközelíteni. Mivel az izom, akkor is zabálja az energiát ha nyugalomban van. ( Mindenképp jobban ha sok zsír van rajtad) Egy extrém példát hoznék, (bár itt nincs szó izomtömegről) Ha mondjuk 18 éves vagy, 230 centi magas, 350 kg, és napi 8 óra könnyű fizikai munkát végzel, akkor 11896 kalóriát égetsz el. De ez tényleg extrém, és nem is tudom létezik-e ilyen ember?
19/19 anonim válasza:
350kilósan járni se nagyon tud az ember, nem hogy dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!