Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitene valaki?

Segitene valaki?

Figyelt kérdés

Majusban meg 70 kilo, 72 kilo voltam, de mar oktoberben 55kilora lefogytam, es mostanra visszajott 4 kilo sajnos es igy 59 kilo vagyok :(

Tudom hogy 59 kilo, meg mindig ezerszer jobb, mint 70 kilo, de most valahogy megis ugy erzem magam, mintha 70 kilo lennek ismet, szeribtetek ez mitol lehet?

De tenyleg most 59 kilosan ugy erzem nagam, mint 70 kilosan. Pedig a merleg jo.

4 kilo mobdabam semmi... de most ugy erzem nagyon nem tudom leadni ezt a 4 kilot :(( es januar vegen fotozadom is lesz Bp-en :( valaki segitene? Ugy erzem hogy ez a 4 kilo valojaban 15 kilo amit nem tudok leadni :(((

Nem adna valaki tanacsot?

2022. dec. 7. 21:15
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
19-nek gratulalok, nagyon ugyes vagy, nem semmi 🍀👍
2022. dec. 10. 07:50
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom, ha valaki nem érti! Nálam 2,5 hónap alatt 20 kiló.

https://www.youtube.com/watch?v=hqTeNOoR1_o

https://www.youtube.com/watch?v=c-Az1kHWwnE

[link]

2022. dec. 13. 03:36
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Cukor, cukor, cukor elhagyása és sok aerob mozgás!
2022. dec. 13. 03:39
 24/24 anonim ***** válasza:
22-23 menj már innen a hülye keto propagandáddal. Van, akinek bejön, de elég sokan vannak olyanok is, akiknek a szervezete rosszul viselte, és elég komoly problémákat okozott. Ne hidd, hogy megtaláltad a mindenkinek jó megoldást. A szénhidrát egyébként sem ellenség, bár a feldolgozott cukrot érdemes minimumra szorítani. De az összetett ch, rostok, aktív sportolás esetén a természetes cukrok igen erősen szükségesek a szervezet számára.
2022. dec. 13. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!