Segitene valaki?
Majusban meg 70 kilo, 72 kilo voltam, de mar oktoberben 55kilora lefogytam, es mostanra visszajott 4 kilo sajnos es igy 59 kilo vagyok :(
Tudom hogy 59 kilo, meg mindig ezerszer jobb, mint 70 kilo, de most valahogy megis ugy erzem magam, mintha 70 kilo lennek ismet, szeribtetek ez mitol lehet?
De tenyleg most 59 kilosan ugy erzem nagam, mint 70 kilosan. Pedig a merleg jo.
4 kilo mobdabam semmi... de most ugy erzem nagyon nem tudom leadni ezt a 4 kilot :(( es januar vegen fotozadom is lesz Bp-en :( valaki segitene? Ugy erzem hogy ez a 4 kilo valojaban 15 kilo amit nem tudok leadni :(((
Nem adna valaki tanacsot?
Szerintem megszoktad az 55 kilót, valószínűleg jól érezted ott magad, és most ez a 4 kiló is durvának tűnik. Az is lehet, hogy egy része pl. puffadás, víz, ilyesmi és ezért nem érzed jól magad.
Én például 115 kilóról több lépcsőben lementem 68-ra: 80-ról visszahíztam 92-re, aztán 75-ről 82-re, de nagyon rövid időt (pár napot) töltöttem csak azokon az kisebb súlyokon.
Aztán mikor végre 70 lettem, 1-2 hónapig tartottam, onnan még mindig visszament, de már csak 75-76-ig - ott éreztem magam úgy, mint amikor 90 kilós voltam. Furcsa érzés, de szerintem a szervezet bejelez, hogy ne menj feljebb, mert nem érzi jól magát.
Ilyenkor kisebb odafigyeléssel vissza lehet fordítani, ha valóban 55 kiló a komfortos súlyod, akkor vissza fog menni, ne aggódj.
Igen sokat fogytam.. azert belegondol9k hogy milyen durva lehettem 70 kilosan es hogy az akkor nem bantott ennyire, mint most ez az 59 kilo...
De a tzkorben latom h most abszolut nincsenek a derekamon hurkak es a keteim is csontosak.
70 kilosan meg nagyon parnasak vltak a kezeim , a derekam nem is volt csak hurkak mindenhol...
Na mindegy fura ...
54 kilosan mar nagyon sovany, eros a csontozatom.... nekrm 55 teljesen jo az a franya 4 kilo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!