Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitene valaki?

Segitene valaki?

Figyelt kérdés

Majusban meg 70 kilo, 72 kilo voltam, de mar oktoberben 55kilora lefogytam, es mostanra visszajott 4 kilo sajnos es igy 59 kilo vagyok :(

Tudom hogy 59 kilo, meg mindig ezerszer jobb, mint 70 kilo, de most valahogy megis ugy erzem magam, mintha 70 kilo lennek ismet, szeribtetek ez mitol lehet?

De tenyleg most 59 kilosan ugy erzem nagam, mint 70 kilosan. Pedig a merleg jo.

4 kilo mobdabam semmi... de most ugy erzem nagyon nem tudom leadni ezt a 4 kilot :(( es januar vegen fotozadom is lesz Bp-en :( valaki segitene? Ugy erzem hogy ez a 4 kilo valojaban 15 kilo amit nem tudok leadni :(((

Nem adna valaki tanacsot?

2022. dec. 7. 21:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Testképzavar.
2022. dec. 8. 07:13
 12/24 A kérdező kommentje:
Miert lehetetlen 1 honap alatt lefogyni 4 kikot ?? Hetente 1 kilo a legidealisabb... de ha csak 3 kilo menne le, az is jo lenne
2022. dec. 8. 07:33
 13/24 A kérdező kommentje:

Aki 115 kilorol fogyott le 70-re, mennyi ido alatt ment le a sulyod ?

Gratulalok 🍀👍

2022. dec. 8. 07:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne heti, meg havi fogyás mennyiséget tűzz ki. Egyébként azért ment fel plusz kiló, mert valami változott a szokásaidban. Valószínűleg többet eszel, vagy kevesebbet mozogsz valami miatt. Erre jöjj rá, vezesd vissza a jó szokást, ami elmaradt, vagy vezesd ki a rosszat, ami bejött. Utána a kilók a maguk tempójában lemennek.
2022. dec. 8. 08:51
 15/24 anonim ***** válasza:

A te magasságoddal kb. 44 kg és 60 kg között van a normál testsúly. Tehát nincs túlsúlyod jelenleg, de még fogyhatsz, ha akarsz. Viszont ilyen esetben lassan ajánlott fogyni, inkább csak fél kg-ot hetente, vagy csak negyed kg-ot, nem 1-et.

Az, hogy ennyire pocsékul érzed magad, testképzavarra utal. Agyadra ment a fogyás, vagy valami lelki probléma van a háttérben. Vagy csak pont menstruálni fogsz (ez mind a pocsék hangulatra, mind a kis súlynövekedésre magyarázat).

Szóval nézd meg a naptárat, és ha nem a Mikulás érkezik kissé megkésve, akkor nézz körül a lelkedben is, közben pedig koncentrálj az egészséges ételekre és a mozgásra - de ne önsanyargató mennyiségben.

2022. dec. 8. 09:37
 16/24 A kérdező kommentje:

Tegnap jott meg a Mikulas... tudom az is ratesz par kiloval... jo akkor 58 vagyok...

Decakkor is nem ertem h miert erzem magam 58 kilosan ugy mint amikor 70 voltam... hihetetlen:) pedig jelentos kilo mennyiseg a ket suly kozott 12 kilo a kulonbseg.

Pedig nincs hajas dereka, meg a kezeim sem parnasak, az arcom is beesettebb mint 70 kilosan. De megis rosdzul erzem nagam.

2022. dec. 8. 09:51
 17/24 A kérdező kommentje:
Viszont az teny, h nyaron tobbrt bicajoztam es a labaim izmosabbak voltak, de most mar nem olyan izmosak, mivel nem bicajozok annyit es igen tobbet eszem is :(
2022. dec. 8. 09:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Valoban testkepzavar lenne nalam?
2022. dec. 8. 09:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

135röl fogytam le 60ra másfél év alatt. Rengeteg kardió, majd súlyzós edzés van mögöttem és mai napig edző terembe járok.

Mellőztem a glutént, a cukrot, az alkoholt, a lisztes dolgokat, tésztákat az étrendemből.

1 éve nem álltam mérlegen. A személyi edzőm azt mondta, ne a méeleget nézzem hanem a túkröt. Igaza volt.

Esetedben 4 kilón felesleges parázni. Még 60 kilósan is tökéletesen jó vagy. Popsi edzést csinálj sokat, illetve hasedzést, mert itt látszik meg legjobban minden plusz súly.

Próbálj feherjedús étrendet kialakítani hosszan felszívodó szénhidrátból.

Pl csirkemell,tojás fehérje, hal, bulgur, kuszkusz, rizs, teljes kiörlésű rozs kenyér, kelbimbó.

Ezek az ételek maximálisan jól lakatnak jópár órára, de nem tartlmaznak magas kalóriaszintet, glutént. Mindenképp ajánjanák multivimint, D, és C vitamint, illetve kollagént. Fehérje port nem, mert abból napi szinten esetedben kb 40-50g kell amit étkezéssel is betudsz vinni.

Az, hogy miéet érzed magad 70 kilósnak az a fejben probléma. Azaz lehet igen testkép zavar.

Járj futni, edzeni. Izmot próbálj építeni a fentebb említett táplálkozással.

Mindenfajta cukros dolgot kerülj, ide értendőek a kólák, energia italok is.

Persze törekedj egy fentartható étkezésre, ne vonj meg minden finomságot magadtól, de mértékkel fogyaszd ezeket.

Sok sikert.

2022. dec. 8. 10:31
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen, testképzavar, ez a definiciója, hogy nem látod reálisan a tested és 4 kilót 15-nek látsz... Az is furcsa, hogy 54 kg "nagyon sovány", de 58 kilósan kövér vagy.... Én is alacsony vagyok, de nem 4-5 kg választja el a sovány kategóriát a kövértől 150 centisen se.
2022. dec. 8. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!