Egy hónap alatt le tudok adni 6 kilót? Bővebben lent.
120 kiló vagyok, 167 centisen. Az utóbbi 5 évben figyelmetlen voltam, és sokat alkoholizáltam, olyankor pedig bezabáltam, + köztudott, hogy sokat lehet hízni ha alkohol mellett még eszünk.
Szóval, az alkoholt letettem, kalóriát számolom, cukrot minimalizáltam (egyedül csak a kávéba teszek) csoki, üdítő, kenyér kilőve. Átálltam a salátára, soványabb húsokra, nagyobb adag levesre, lassú étkezésre, napi 1,5-2 óra gyors tempójú sétára, illetve 8-9 órás alvásra. 1300-1500 kalóriát viszek be naponta, egyáltalán nem éhezem. Gyümölcsöt szinte mindennap eszem, főleg narancsokat, ananászokat, vagy almát, mandarint. Ügyelek a vízfogyasztásra, hogy levessel együtt meglegyen a napi 2,5 liter folyadékbevitel.
Ami “bűnnek” számít, az a rántott hús, de azt igyekszem ritkán és keveset enni. Kókuszzsírban sütöm, legtöbbször csirkét fogok enni amúgy is. Vacsorára 400-500 kalóriát viszek be átlagosan. 16-17:30 közt szoktam vacsorázni.
Lassan két hete tart a fogyókúra, és majd csak december végén állok rá a mérlegre.
Azért is kérdezem, hogy tudnék-e így fogyni, mert időnként eszem krumplit hetente egyszer, rizst pedig 2-3x is. Másfél tenyérnyi adagot képzeljetek el ezekből.
A bevitt energiát igyekszem mozgással hasznosítani.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!