Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt le tudok adni...

Egy hónap alatt le tudok adni 6 kilót? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

120 kiló vagyok, 167 centisen. Az utóbbi 5 évben figyelmetlen voltam, és sokat alkoholizáltam, olyankor pedig bezabáltam, + köztudott, hogy sokat lehet hízni ha alkohol mellett még eszünk.

Szóval, az alkoholt letettem, kalóriát számolom, cukrot minimalizáltam (egyedül csak a kávéba teszek) csoki, üdítő, kenyér kilőve. Átálltam a salátára, soványabb húsokra, nagyobb adag levesre, lassú étkezésre, napi 1,5-2 óra gyors tempójú sétára, illetve 8-9 órás alvásra. 1300-1500 kalóriát viszek be naponta, egyáltalán nem éhezem. Gyümölcsöt szinte mindennap eszem, főleg narancsokat, ananászokat, vagy almát, mandarint. Ügyelek a vízfogyasztásra, hogy levessel együtt meglegyen a napi 2,5 liter folyadékbevitel.

Ami “bűnnek” számít, az a rántott hús, de azt igyekszem ritkán és keveset enni. Kókuszzsírban sütöm, legtöbbször csirkét fogok enni amúgy is. Vacsorára 400-500 kalóriát viszek be átlagosan. 16-17:30 közt szoktam vacsorázni.

Lassan két hete tart a fogyókúra, és majd csak december végén állok rá a mérlegre.

Azért is kérdezem, hogy tudnék-e így fogyni, mert időnként eszem krumplit hetente egyszer, rizst pedig 2-3x is. Másfél tenyérnyi adagot képzeljetek el ezekből.

A bevitt energiát igyekszem mozgással hasznosítani.

Mit gondoltok?

2022. dec. 3. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már rántott hús sült krumpli akkor szerezz be egy fritőzt és süsd meg olaj nélkül. Rengeteg kalóriát tudsz így spórolni, persze nem lesz ugyanolyan mintha olajba sütnéd ki de legalább nem kell teljesen lemondanod a rántott húsról ha az olajban, zsírban csinált verzió már nem férne bele a kalória keretedbe. Egyébként a kókuszzsírban nagyjából ugyannyi kalória van mint a sima étolajban. Ez megint egy komoly tévhit h majd én olívaolajjal meg kókuszolajjal főzök és akkor fogyni fogok. Nem! Ezek egészségesebbek mint a sima olaj ez tény de nem kalória szegényebbek vagy csak minimálisan. Mint ahogy a teljes kiőrlésű kenyerekben is kb. annyi kalória van mint a fehérben és sokan tömik magukba büszkén mondva h fehér kenyeret már nem esznek aztán jön a csodálkozás h miért nem mennek lefelé a kilók.
2022. dec. 6. 02:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a normális választ. :)
2022. dec. 6. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Bokszolók egy nap alatt fogynak ennyit, de egész nap melegben, melegítőben edzenek.
2022. dec. 13. 03:42
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
2022. dec. 13. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!