30éves vagyok és elég vékony akár mit eszek és akármennyit nem tudok felszedni pár kilotazt hallottam a béres csepptöl lehet h meghiznék igaz ez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 09:07
1/3 anonim válasza:
van, akinek a béres cseppben lévő b6 vitamin étvágyat csinál, többet eszik, hízik. Neked nem ez a bajod, rendkívül gyors az anyagcseréd. Én tartalmas fehérje-ch kombinációkat ennék, ha hízni szeretnék, a fehérje mindenképpen legyen ott minden étkezésben.
2/3 anonim válasza:
Van egy klassz roboráló készítmény a Humeter. Igaz kicsit drága, de én is sovány alkat vagyok. Egy éve piszokul ledöntött a kalici vírus. Megvettem ezt a szirupot, ami tele van vitaminokkal ásványi anyagokkal. Nagy étvágyat csinált, fel is szedtem 5 kilót, ami nagyon jól jött.
3/3 anonim válasza:
Én nem híztam a Béres csepptől. Jelzem, szerencsére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!