Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez ? Fogyni szeretné...

Miért van ez ? Fogyni szeretnék és a legutóbbi kísérlet végén ez történt pedig már kezdett jól beindulni a dolog és fogyni kezdtem ???

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs ki fog választ irni adni és mennyire ert hozza . De a velemynre kiváncsi vagyok . Mindenki más ember más véleménnyel akár, tapsztalatokkal. Szeretnek fogyni . Elhiszem h diéta sport de mindeki a legkönnyebb módszerekkel akar fogyni , mindent a legkönnyebben akar befektetett energia nagy 0 a mai világban gyors hatásos sikeres eredményt elérni . Nekem suli mellett nincs kedvem se enegiam pluszba mozogni elég a suli oda vissza bolt bevásárlás . Etkrzessel szeretnék fogyni . Értem én az alap elméletet h kalória megvonásával lenet és jó lenne kerülni cukor pékség stb de szerintem hosszú távon egy életen at lehetetlen mindent tartani és kerülni előbb utóbb mindenbe sok dologba beleeszikaz ember .hiába akarok fogyni es nem enni xy t nem bírom ki . Én nem bírom ki csokoládé nélkül kívánom minden nap egy tábla kb min van h több mennyiségű csoki edesseg . E mellett meg rendes kaja is …. Így nem lehet fogyni csak hizni…. Ram toro éhség vércukor .Hiztam 20 kg nem

Tudom miért . Olvastam egx férfi eszik nyers hus . Liver King insta

Eléggé izmos kigyúrt én lány vagyok szalkasodni szeretnek , fogyni . Újra meg fogom próbálni de egy hete elkezdtem enni nyers hust nagyrészt csirke mell file 2,3 naponta egy megevttet többit kidobtam es újra vettem napikig nem

Volt semmi bajom fogytam is kb nem kívántam csoki semennyire es kismadar adagot ettem fogytam is de furán éreztem magam . Sose nem nem kívántam ennyire a csokit mint most h ettem nyers hust . Értem én valaki írja h veszélyes nem szabad kórokozó de én már annyi mindent kipróbáltam es fejben fogytam

De ténylegesen nem h most ezt . És most sikerül fogyni kb 0cdoki kivanas es mintha éhség is kb megszűnt Volna es könyebb volt tartani es fogyni …. Nem tudom h jött de most kiroobalom a nyers hust mondom bele halni nem fogok ja kb napi 3,4 falatot ettem csak kis kave alma mag es alig mást utána . Aztán 6 ik nap ittam teat lejart citromleval aznap v másnap úgy ment a hasam h folyosat szó szerint híg h kb magától is jött meg ki amikor nem akartam akkir is .most v a hus amikor 6 napja ettem már kb es addig mem

Volt ilyen azalatt6 nap alatt v a citromle . Az van h senki se fog szgem irni biztosat ami nekem

Bevalna mitol

Fogynek le v ha ír nem fogom tudni betartani próbáltam sutve húst enni es ugyanúgy utána ettem

Újra sokat meg csokit is . Nyers hus után kb csokit nem ettem sok napig ami nálam kb soha nem volt . De azta. Jött a hasmenés rosszul lét pár napig . V a hus v a citromle miatt. Elegem van tanácstalan vagyok . Tuti biztos gyors módszert kene a fogyásra . De en kb mindent kiroibaltam

És semmi nem sok…most fogytam pár kgot mintha ez a nyers hus hatott volna csak a végén valamiért rosszul lettem h most szünet

Velem y gondolat ?

Amúgy kb ag ember az egyedüli aki sutve eszi a hust nem? Az állatvilágban mindeki elve nyersen ahogy van .

Azt vettem észre az alatt ami pozitív h kb semmit nem kívántam csokit en aki minden nap es nem bírta ki ne egyen

Nem ettem napokig es fogytam es kb keveset ettem etvagyam csökkent

De reggel minden nap kave es csak délután első étkezés …

Vélemény segítség ? Evvel kapcsolatban v gyors fogyás ?

Citormletol ami lejart fel literes citromsárga citromle dobozba hetek óta felnyitottot lehetett bajom hasmenés ? Amúgy ?

Koszi a véleményt választ gondolatot előre

2022. nov. 26. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Fuvvazzeg ezért fizetnie kellene a gyknak hogy elolvastam. Vagy a kérdezőnek.

Ne egyél nyers húst, nem vagy állat.

Nem a nyers csirkétől fogytál, hanem attól, hogy alig ettél.

Lefogyni akkor tussz, ha teszel érte. Számolj kalóriát.

2022. nov. 27. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát te retardált vagy.

Ha már nyers húst akarsz enni, akkor egyél olyat, amitől nem leszel rosszul: marha, különböző halak. Nem ördögtől való, de a nyers csirkétől csak kórházba kerülsz előbb, utóbb. Mondjuk garantáltan lefogysz egy darabig. Az meg külön parádés, hogy szerinted lehetetlen egy-két dologról lemondani, vagy ritkábban enni életed végéig, de nyers húst tudnál enni. Mondjuk abban igazad van, hogy így nagy eséllyel gyorsabban eljutsz oda.

Egyébként kb tuti troll. Ilyen hlye senki nem lehet.

2022. nov. 28. 07:10
 13/16 Laylah ***** válasza:
79%

Előbb a cukorfüggőségedet kellene kezelni, mert az nem normális, hogy minden nap legalább egy tábla csoki bemegy. Folyamatosan kezdd el csökkenteni a mennyiséget, és mellette tarts önvizsgálatot, hogy milyen lelki bajaid vannak, amik elől a cukorzabálásba menekülsz.

Ha már nem leszel ekkora függő, akkor vissza lehet térni a fogyás kérdésére is. Addig nem lesz hozzá akaraterős, hogy egyszerre két fronton vívd a harcot (függőség + diéta).

2022. nov. 28. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom h jött de most kiroobalom a nyers hust mondom bele halni nem fogok"

Pedig belehalhatsz :)

2022. nov. 28. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Uram, add, hogy troll legyen!

Ha nem az vagy... beszélj a szüleiddel, ha már ők annyira... "buták" (nagyon enyhe voltam), hogy nem veszik észre, mekkora a baj...

2022. nov. 28. 19:22
 16/16 NTBS ***** válasza:
0%
Fogyás=kalóriadeficit. Tehát több mozgás, kevesebb táplálék.
2022. dec. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!