Miért van ez ? Fogyni szeretnék és a legutóbbi kísérlet végén ez történt pedig már kezdett jól beindulni a dolog és fogyni kezdtem ???
Fogalmam sincs ki fog választ irni adni és mennyire ert hozza . De a velemynre kiváncsi vagyok . Mindenki más ember más véleménnyel akár, tapsztalatokkal. Szeretnek fogyni . Elhiszem h diéta sport de mindeki a legkönnyebb módszerekkel akar fogyni , mindent a legkönnyebben akar befektetett energia nagy 0 a mai világban gyors hatásos sikeres eredményt elérni . Nekem suli mellett nincs kedvem se enegiam pluszba mozogni elég a suli oda vissza bolt bevásárlás . Etkrzessel szeretnék fogyni . Értem én az alap elméletet h kalória megvonásával lenet és jó lenne kerülni cukor pékség stb de szerintem hosszú távon egy életen at lehetetlen mindent tartani és kerülni előbb utóbb mindenbe sok dologba beleeszikaz ember .hiába akarok fogyni es nem enni xy t nem bírom ki . Én nem bírom ki csokoládé nélkül kívánom minden nap egy tábla kb min van h több mennyiségű csoki edesseg . E mellett meg rendes kaja is …. Így nem lehet fogyni csak hizni…. Ram toro éhség vércukor .Hiztam 20 kg nem
Tudom miért . Olvastam egx férfi eszik nyers hus . Liver King insta
Eléggé izmos kigyúrt én lány vagyok szalkasodni szeretnek , fogyni . Újra meg fogom próbálni de egy hete elkezdtem enni nyers hust nagyrészt csirke mell file 2,3 naponta egy megevttet többit kidobtam es újra vettem napikig nem
Volt semmi bajom fogytam is kb nem kívántam csoki semennyire es kismadar adagot ettem fogytam is de furán éreztem magam . Sose nem nem kívántam ennyire a csokit mint most h ettem nyers hust . Értem én valaki írja h veszélyes nem szabad kórokozó de én már annyi mindent kipróbáltam es fejben fogytam
De ténylegesen nem h most ezt . És most sikerül fogyni kb 0cdoki kivanas es mintha éhség is kb megszűnt Volna es könyebb volt tartani es fogyni …. Nem tudom h jött de most kiroobalom a nyers hust mondom bele halni nem fogok ja kb napi 3,4 falatot ettem csak kis kave alma mag es alig mást utána . Aztán 6 ik nap ittam teat lejart citromleval aznap v másnap úgy ment a hasam h folyosat szó szerint híg h kb magától is jött meg ki amikor nem akartam akkir is .most v a hus amikor 6 napja ettem már kb es addig mem
Volt ilyen azalatt6 nap alatt v a citromle . Az van h senki se fog szgem irni biztosat ami nekem
Bevalna mitol
Fogynek le v ha ír nem fogom tudni betartani próbáltam sutve húst enni es ugyanúgy utána ettem
Újra sokat meg csokit is . Nyers hus után kb csokit nem ettem sok napig ami nálam kb soha nem volt . De azta. Jött a hasmenés rosszul lét pár napig . V a hus v a citromle miatt. Elegem van tanácstalan vagyok . Tuti biztos gyors módszert kene a fogyásra . De en kb mindent kiroibaltam
És semmi nem sok…most fogytam pár kgot mintha ez a nyers hus hatott volna csak a végén valamiért rosszul lettem h most szünet
Velem y gondolat ?
Amúgy kb ag ember az egyedüli aki sutve eszi a hust nem? Az állatvilágban mindeki elve nyersen ahogy van .
Azt vettem észre az alatt ami pozitív h kb semmit nem kívántam csokit en aki minden nap es nem bírta ki ne egyen
Nem ettem napokig es fogytam es kb keveset ettem etvagyam csökkent
De reggel minden nap kave es csak délután első étkezés …
Vélemény segítség ? Evvel kapcsolatban v gyors fogyás ?
Citormletol ami lejart fel literes citromsárga citromle dobozba hetek óta felnyitottot lehetett bajom hasmenés ? Amúgy ?
Koszi a véleményt választ gondolatot előre
Lejart citromletol mehet a has ?
6 nap nyers hus alatt nem ment a hasam de aztán de
Pont az előtt ittam lejart citromlevet is
Sikerült fogynom vele hisz drasztikusan valamiért lecsökkent az etvagyam és a csoki kívánas 0 lett kb
Csak aztán jött a hasmenés gyengeség és újra elkezdtem regi életmód és hizni is gondolom
Pedig addig jó pár kg lement
Folytatni fogom aztán majd eldől de azért kiváncsi vagyok
Senkit nem bátorító k de én már annyira el vagyok keseredve
Tudom h van kalória bázis meg sokszor kene enni pl csirke rozs de nem kívánom száraz saláta nem lakók jól újra éhes leszek és a csokira is….
Kalóriát meg én nem tudok számolni mer égetni minden nap és szerintem senki se és felesleges is
Meg lehetetlen sztem azt is tartani
Van aki suliba is gyalog jar és elkezdett fogyni?
Vagy mitol?
Csak kondi kétlem lehet fogyni ha kaja nem Okes vagy lehet ?
Sajna ez az ideál v ezt látjuk nagypál Krisztina sovány vasvari vivi meg hasonlók sylvia kalman
Valakinek bejon v sem
Valaki alakobll vékony valaki nem az
Valaki az akar lenni
H lehetne fogyni ?
Jajj... Inkább az írásodat olvasd vissza és javítsd ki, hogy értsük mi halandók is, hogy mit akarsz.
Nagyjából úgy sejtem, hogy a kalóriaszámlálós diétákról még nem hallottál. E
A baromfihúsokat azért kell hőkezelni, mert szalmonella baktériumot tartalmaz nagyon gyakran. A sertéshús pedig más baktériumokat, vírusokat és prionokat. Talán épp egy szalmonella fertőzésen estél át.
Szóval ne edd nyersen a húsokat, sokkal értelmesebb fogyókúrák is vannak.
Mekkora súlyról akarsz lefogyni mennyire? Ha napi 500 kalóriával csökkented a bevitelt, heti 1 kg-t könnyedén le tudsz fogyni. Fontos, hogy kis energiasűrűségú ételekkel jóllakjál: ezek főleg saláták, magas rosttartalmú élelmiszerek.
Ha nem eszel semmit, akkor igen hamar beteg leszel... és nem is tartható az éhezéses "diéta". Utána többet szedsz fel (jojó hatás).
Alapvető probléma, hogy úgy akarsz fogyni, hogy nem teszel érte kb semmit, ha elérsz némi eredményt, akkor jön a jutalom csoki...
Az a nyers hús evés meg alapvetően hülyeség, inkább veszélyes, mint hasznos.
Azzal sem ártana tisztában lenni, hogy nincs-e a háttérben hormonális probléma, egy rutin labor vizsgálat nem ártana, függetlenül a fogyókúrától is (pajzsmirigy működés funkció, vércukor, stb)
A fogyás kulcsa annyi, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz, ráutalva a szervezetet a zsírkészlet égetésére is, de ha éhezteted a szervezeted, annak az lesz a következménye, hogy előbb-utóbb jön a kényszeres falás hullám (pl csoki evés)
Szentséges atyaúristen.
Te valami értelmi/szellemi fogyatékos vagy?
Nem magyar vagy és Google fordítóval írtál? vagy mi ez?
mindenesetre ne Liver Kingtől tájékozódj az egészséges életmódról és hagyd abba a nyers hús fogyasztását.
Egy katyvasz az írásképed, nem vagy magyar, vagy kimaradt pár osztály a suliban?
Na mindegy.
Szóval nyers húst enni undorító, és jó nagy hülyeség. Semmi értelme nincs.
Diétázz, nézd mit eszel, mértékkel, és mozogj. Mozgás nélkül nehéz lesz energiát felhasználni. Kaja legalàbbis így kevés fog beleférni ami hosszútávon nem élhető. Nem kell megvonni a csokit sem, ha szereted, de ne zabálj be egy táblával minden nap. Ha minden nap akarsz enni, egyél csak 2 kockát/ nap.
Nekem speciel ez nem menne, úgyhogy én inkább havi egyszer eszek édességet, de akkor mennyiséget. Nekem így könnyebb. Idő kellett megszokni, de határozottan jobb így.
Most jár suliba nebántsátok.
A nyers húsnál abbahagytam az olvasást.
Ember nemtudom, hogy mibajod de már feltalálták a tüzet, csak szólok és az ételeket ellehet készíteni finoman is.
Ezt a horror regényt. Kérdező, csak olvasd el ezt a cikket, és minden kérdésre választ kapsz:
Végigolvastam.
Ezzel a szöveggel vallatni lehetne embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!