Hogyan kezdjem el a fogyást?
Figyelt kérdés
Helló mindenki! Meguntam, hogy kövér vagyok és szeretnék változtatni. Elsősorban mozgással és étkezéssel kapcsolatos tanácsokat szeretnék kérni. Mozgás nem áll tőlem messze. (8 évet karateztam. ) 22 kilót szeretnék fogyni. A segítséget előre is köszönöm.
102 kg, 178 cm, 22/F.
2022. nov. 24. 13:30
11/13 A kérdező kommentje:
Hello mindenki! Az normális, ha eszek normálisan (napi 3-4x), és mozgok is (átlag napi 14km gyaloglás), és nagyon gyorsan vesztek a súlyomból. Úgy terveztem, hogy 1 hét alatt 1 kg megy le, de már most 2 kg adtam le.
2022. nov. 30. 11:21
12/13 anonim válasza:
Eleinte, főleg nagyobb túlsúlynál előfordulhat, hogy gyorsabban fogysz, több kilót rövidebb idő alatt. Elvileg a fogyás vége a legnehezebb, az utolsó pár kiló megy le a leglassabban.
13/13 A kérdező kommentje:
Helló mindenki!A kerdes kiirasa óta 102 kg-rol 90 kg-ra fogytam. (Napi 3x etkezem, 10-15km séta naponta.) Az lenne a kérdésem, hogy jó tempóban haladok? Én egy kicsit gyorsnak érzem....
2023. jan. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!