Ha esose hideg szeles idoben bicajozok 2 orat, akkor fogok fogyni akkor is hasznos?
Nem, ha esőben biciklizel, az nem éget kalóriát. Ezeket a kérdéseket komoly szándékkal írjátok ki?
Fogyni akkor fogsz, ha az étrended által kalóriadeficitben vagy. Ezt a kalóriadeficitet támogathatod mozgással, például biciklizéssel. Na most szerinted mitől releváns biológiai szemponból, hogy esik-e az eső vagy sem? Fogadjunk, hogy a kalóriaszámolásról és a fogyás elméletéről nem sokat tudsz.
2: én kétszer is elolvastam, hogy mit is akar tkp. ... :-D
Mi köze az esőnek plusz szélnek a kalóriaégetéshez, fogyáshoz???
Vagy mi az, hogy "hasznos"...???
"Mi köze az esőnek plusz szélnek a kalóriaégetéshez, fogyáshoz???"
Gondolom az lehet mögötte az "elgondolás" (nem túl átgondolt), hogy esőben meg szélben nehezebb, meg több szenvedés bringázni. Mivel a fogyás = szenvedés, ezért több szenvedés = több fogyás. Tulképp logikus lenne, ha az alap gondolat helyes lenne. De szerintem még mindig ez van sokak fejében, hogy a fogyásért szenvedni kell (mint a szépségért), meg azkétaként kell élni, és minél rosszabb - annál jobb. :)
Ja hogy az izzadástól fogysz, hidegben pedig nem izzadsz annyira, ezért nem fogynál? Okos! Honnan tájékozódsz fogyás témakörben? Ugye nem femina.hu? Ha az izzadás egyenes arányosságban áll a fogyással, akkor hogyhogy élnek dagadt egyiptomiak? Pedig ott rohadt forróság van mindig, izzadnak keményen, hogy nem vékony mindenki? Mert csak a biciklizés közbeni izzadás számít?
Az izzadásnak köze nincs a fogyáshoz. Fogyni akkor fogsz, ha kalóriadeficitben vagy az étkezésed által. A legjobb, ha ezt a kalóriadeficitet mozgással is segíted (pl. bringázással). Szerintem olvasd el ezt a cikket, mert tévúton jársz:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!