Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy küzdötök meg a "néha...

Hogy küzdötök meg a "néha szabad bűnözni" emberekkel?

Figyelt kérdés

Mármint a köszönöm nem kérek mondaton kívül, amit nem mindenki ért meg.

A kérdésben írt szöveg amúgy igaz, nem fogsz hízni attól, hogyha jól étkezel, megfelelően mozogsz és megeszel havi egy zacskó chipset, vagy heti egy kocka csokit. De én pl mindig úgy járok, hogy mire valaki megkínál valamivel, addigra én a héten már ettem többször is ilyesmit, úgyhogy nem csak néha lenne ez :D Meg sokszor sajnos engem visszaránt, oké ma eszem tortát... Aztán meg már elkezdek vágyni mindenre és elfogy a motivációm a fogyáshoz.

2022. nov. 15. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Marad a koszonom nem kerek.

Esetleg h lecci akkor csomagold el mert most tele vagyok de kesobb szivesen megkostolom -> ezt elviszem szetosztani a zenekarba

2022. nov. 15. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Miért kellene "megküzdeni"?
2022. nov. 15. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megküzdeni, nem kell magyarázkodni, egyszerüen közlöd, hogy nem kérsz és maradsz emellett az elhatározás mellet.
2022. nov. 15. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt döntöttem el, hogy akkor és ott szegem meg a diétámat és azzal az étellel amivel én akarom. Nem a Pista miatt fogom megszegni csak azért mert kínálgatja a süteményeket. Én döntök, nem más. Ha én úgy döntök akkor megszegem lelkiismeret furdalás nélkül, de ne hogy már más diktáljon.

Ha 20x elmondja hogy egyek még, akkor én 20 x visszautasítom. Egyébként egy idő után rájönnek hogy nem bírnak velem és abbahagyják.

2022. nov. 15. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki a szemétbe a szemük láttára az elég nyomatékkal bír
2022. nov. 15. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha végre megértené az emberiség, hogy a hízásnak lelki okai vannak, akkor nem önsanyargatással akarna fogyni. És nem lennének ilyen problémák.
2022. nov. 15. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben borzalmasan válogatós voltam, szüleim folyamatosan piszkáltak is emiatt, a mai napig piszkálnak is, de 30 év alatt igazából már csak egyik fülemen be, másikon ki. Ha megunom, kimegyek a szobából (mosdóra pl, jó 10-15 percig lehet békésen telefonozni :D ), addig találnak más témát. De ez nem gyakori, elég szokott lenni, ha simán másról kezdek beszélni, vagy nem reagálok. Férjem családja borzalmasan figyelmes, alkalmazkodó, szóval ők maximum egyszer megkínálnak, ha nem kérek, nem kérek. Mások meg nem szoktak nagyon kínálgatni, mert ha barátokkal találkozunk, akkor vagy azt rendel mindenki, amit akar, vagy ki van minden pakolva, és eszel, ami jól esik, senki nem fog beleszólni.

Szüleimre visszatérve: mindketten túlsúlyosak, szívbetegek, apámnak szívroham miatt kétszer műtötték a szívét, nemrég pedig megállapították, hogy IR-s (napi 2 liter kólától, és - nem viccelek- szörpös teától ki gondolta volna, hogy ez lesz...?). Szóval számomra elég erősen bebizonyították, hogy az ő életmódjuk nem követendő példa, és a legkevésbé sincs lelkiismeretfurdalásom, hogy nemet kell mondanom, néha akár a bunkóság határait súrolva (bár ismétlem, ezt igyekszem elkerülni, nem hobbim folyamatosan konfrontálódni). Meg nyilván elrettentő példák, hogy miért kell tartanom a saját életstílusomat.

2022. nov. 16. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:
A "bűnözés" fogalmát kéne végre kiirtani úgy örökre. Több kár okoz, mint hasznot.
2022. nov. 16. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 miért? Olyat, vagy annyit enni, ami valójában káros az egészségedre, nem definiálható "bűnözésként"?
2022. nov. 17. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!