Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én miért olyan emberekkel...

Én miért olyan emberekkel vagyok javarészt körülvéve akik utálnak, akikkel rosszban vagyok? Akikkel jóba vagyok őket meg szinte sose látom

Figyelt kérdés
Munkahelyen is úgy jön ki mindig hogy azok vesznek körül, azokkal vagyok egy műszakban, akikkel rossz a viszonyunk. Akivel meg jó lenne, vele nagyon ritkán kerülök össze. De mindenhol máshol is, a rosszak vesznek inkább körül nem a jók. Ez elég erős igazságtalanság érzést vált ki a lelkivilágomban, és emiatt képes vagyok időnként elég durván bekattanni. Egyre inkább. Hogy nekem csak a rossz jár az életben. Miért van ez? Életkedvem sincs túl sok pont emiatt
2022. nov. 12. 06:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert magaddal vannak feldolgozatlan harcaid. A világ, a környezet nem fog változni. Csak érheted el, hogy jobban legyél. Ezt változtatással lehet megtenni. Addig ez, amit írsz, csak szenvelgés, nem valóságos szenvedés

Beszéltél már valakivel erről?

2022. nov. 12. 06:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Dehogy, sajnos csak erről van szó!

https://www.youtube.com/watch?v=qjszyYOO_Zc

2023. szept. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!