Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a nap mennyire volt okés?

Ez a nap mennyire volt okés?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Nem akarok sem fogyni, sem hízni, bár nem vagyok vékony, megelégszem, ha tartom a mostani súlyom.

Reggel ettem egy csokis péksütit (kb 100 gramm lehetett). Ezen kívül egész nap elvoltam egy 32 cm-es sonkás kukoricás pizzával (nem egyben természetesen) és 2 túró rudival. Ehhez jön még egy közepes pohár coca-cola (cukros).

Tudom, hogy nem a legjobb, de mennyire vészesen hizlaló egy ilyen nap? Általában heti 1 vagy két napom ilyen.

2022. nov. 14. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire, csak szénhidrátot fogyasztottál szinte, és gyorsan felszívódót. Kalóriában megjósolhatatlan, hiszen nem nem írtál magasságot, súlyt. Lehet brutál sok, meg teljesen jó is.
2022. nov. 14. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha általában 1-2 napod ilyen, akkor vélhetően egy ideje így étkezel. Akkor ha hízol emellett, az nem felel meg a céljaidnak, ha fogysz, az sem, ha pedig tartod így a súlyod, akkor jó. Ezt te tudod.

Ha rendszeresen (heti 1-2 alkalom az) így étkezel, az egészségügyi szempontból megkérdőjelezhető, de erre nem tértél ki.

2022. nov. 14. 22:35
 3/6 anonim válasza:
80%
Az önfejlesztés önkielégítés, az önpusztítás viszont... (a megoldás)
2022. nov. 15. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik, hasnyálmirigy egész nap kapta a brutál megterhelést, bírja még egy pár évig, aztán IR, majd diabetes, először gyógyszerek és 160g diéta, végül inzulin injektálás életed végéig, ha kitartó vagy talán nem vakulsz meg közben.

Másrészt ennyi folyadékkal a veséid is gondolom jól elvannak. Még egy darabig.

2022. nov. 15. 02:05
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Borzalmasan egészségtelen, a közelében sem mondanám a jónak. Csak feldolgozott étel, rengeteg cukor. Ha nem akarsz se fogyni, se hízni, akkor is ehetnél egészségesebben. Nem csak elhízottként lehet problémás a folyamatos hasnyálmirigy megterhelés miatt. Ráadásul alig ettél fehérjét, vagy rostot. Én ilyen étrend mellett heti egyszer ha el tudnék menni nagy wc-re. Nyilván x időnként megeshet az ilyesmi, de rendszeresen, heti 1-2 alkalommal sok.
2022. nov. 15. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:

170 cm magas vagyok, és 75 kiló.

Inni ittam még, csak a többi víz volt.. abban nincs kalória, ami befolyásolna bármit is

2022. nov. 15. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!