Szerintetek kövérnek számítok 19/l?
Sziasztok, szerintetek kövérnek számítok?
Hány kg-re tippeltek? 160 cm vagyok.
Jól tippeltem az egyik válaszomban, hogy kb. 20 kg zsírfelesleg van rajtad.
Ehhez a magassághoz kb. 50-52 kg lenne az ideális. A löttyedt, zsíros, narancsbőrös fenekeden látszik, hogy mennyire elhanyagoltad magad.
Úgyhogy hajrá, lehet hozzáfogni odafigyelni az étkezésre, és lehet hozzáfogni rendszeresen mozogni. Vagy felőlem maradhatsz így is, hízhatsz is a továbbiakban, legfeljebb kevesebb pasi közül válogathatsz, mivel a férfiak még mindig a vékony, sportos csajokat szeretik többségben, nem az elhízott, magára igénytelen nőket.
Imádom, mikor egyes emberek annyira elvakultak, hogy nem látják a saját egójuktól a valóságot. 🤦🙄 Gondolom a leszavazók egy része túlsúlyos, a másik kanos, harmad része kövércsajfan.
Nem tudom, hogy hol van rendben, hogy egy 160 centis csaj 72 kg..de a pici agyukig nem jut el, hogy ez idővel az adott személy életmódja miatt úgyis csak több lesz, ha nem változtat rajta, és ebből következik majd a későbbi egészségkárosodás.
Kérdező, ha te nem vagy olyan agyilag sötét, mint itt egyesek, akkor a fogyás mellett döntesz. A saját egészséged érdekében.
Őszintén eléggé meglepett a válasz, mert ahogy mondják tényleg 20kg felesleged van "elméletben", viszont én a képen nagyjából 10nek-ha láttam.
Ha gondolod, segítségre van szükséged nyugodtan írj privát üzenetet, veled egykorú vagyok hasonló testalkatom van én is most kezdtem el odafigyelni magamra.
Picit odafigyelsz te is, és rendben leszel kb 1 év alatt.
Sok sikert kívánok a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!