60 kg-val és 154 cm-el kövérnek számítok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 21:19
2/18 Akitakarsz válasza:
Így van
Túlsúlyos de azért nem kövér
4/18 anonim válasza:
A Bmi kalkulátorok szerint enyhén túlsúlyos vagy. Elvileg
43.9 kg - 59.1 kg között kéne lenned, de az 1 kg töblet nem számít szinte semmit.
6/18 anonim válasza:
A négyes válasszal mi bajotok? Nem hisztek a kalkulátornak? (Nem én írtam amúgy.)
7/18 anonim válasza:
Ha azt írom nem túlsúlyos, akkor fel leszek pontozva? Vagy teljesen mindegy, így is- úgy is lepontoztok? 🙄
8/18 Akitakarsz válasza:
#7 amúgy igen
Lepontoznak mert nem tetszik az igazság
Röhejes
9/18 anonim válasza:
Ugyanennyi centihez vagyok 54 kilo. Ennel mar csak karcsubb akarok lenni. :D 60 kilosan igen, van rajtad par plusz kilo. De ez nem dagadt, vagy tulsuly kategoria, tobbiek kicsit tullottek a celon.
Egyszeruen csak husisabbnak latszol. Ami meg nem a dagadt kategoria.
10/18 $$$$$ válasza:
Gondom lány vagy. Egyébként testalakt függő. Illetve attol is függ hogy sportolsz-e valamit. Igy nem lehet megmondani. De köver semmi képpen se vagy. Max kicsit husibb. De lehet az se. Látatlanban nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!