Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha már mindenki, akkor én is...

Ha már mindenki, akkor én is megkérdezlek! Ezeket ettem ma, rendben van?

Figyelt kérdés

reggeli: kukoricapehely+köles tejjel leöntve

tízórai: alma

ebéd: csirkemell rizzsel és a csirkén volt pác is,pici olaj és fűszerek

uzsi: kb. 6db. extrudált kukorica rúd

vacsi: 2szelet sonka, 2szelet szalámi, paradicsom, paprika, főtt tojás

Ezenkívül ma nem tornáztam, futni szerettem volna de nem jött össze. Egész nap itthon voltam, csak a szokásos házimunkát csináltam. 22 éves vagyok, 156cm és 49 kiló, nő nemű egyed:P

2010. szept. 28. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Részemről rendben :)

én ma:

Reggeli (6 körül): 6 szem sonkás tortelini gombás sajtmártással

Tízórai: citromos nestea

ebéd: majdnem egy egész 22 centis margherita pizza

uzsi: nestea

vacsi: amerikai palacsinta nesquick csokisziruppal

Mozogni nem sokat mozogtam, kivéve busz után futás és lépcsőzés le-fel az iroda és az üzem között. Hétkor indultam itthonról, nyolctól ötig dolgoztam, onnan haza, kb fél hétre itthon is voltam, megölelgettem a kismacskámat és a páromat, beszélgettem egy (férfi)barátommal, megcsináltam a palacsintát, ettünk belőle, majd ideültem, nyomkodtam párszor az "Egy véletlen kérdés" gombot, majd "ideestem", és most ezt írom...

Óóó majd' elfelejtettem: 19 éves, 163 cm magas, 49 kg súlyú, nő nemű egyed vagyok :D

Most pedig megnyomom a "Válasz elküldése" gombot :)

2010. szept. 28. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem kicsit kevés lenne de nem tűnik annyira koplalósnak, meg nem is nagyon sportoltál szóval ez így jó volt :)
2010. szept. 28. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem okés:)
2010. szept. 28. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Első- nagyon ott van :D :))

Egészen elvizualizáltam a dolgokat :D:D

2010. szept. 28. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontos adagokat nem írtál miből mennyi, de jónak tűnik. Én mondjuk az édes gyümölcsöt és a sonka/szalámis dolgok helyett inkább zabpelyhet, túrót, halat iktatnék be.
2010. szept. 28. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Úr Isten, és elárulod mi a titkod? Hogy a fenében nem hízol/híztok el? :)
2010. szept. 28. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú, én még nem kérdeztem meg, akkor most kérdezzem meg, hogy ne lógja ki a sorból én se? Jájj...
2010. szept. 29. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!!!

A legviccesebb az, hogy hízásra hajlamos típus vagyok és rohadt lassú az anyagcserém :D

...fogalmam sincs, hogyan nem hízok, 10 körül még ettem töltött káposztát is :D Ma reggel megint kis tortellini, most egy kinder tejszelet.. de mostanában nem hízom O.O

Lementem 64-ről 49-50 kgra, kb egy év alatt, és azóta egyzser "híztam meg", akkor is 52 kg voltam kb két napig :)

A Párom hatása, mellette fogytam és mellette tartom a súlyom is :D

2010. szept. 29. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

értem,de én nem azt vizualiztáltam,h miket ettél:D

hanem ahogy leírtad a napod,meg h most épp itt ülsz meg nyomod a válasz elküldése gombot:D

az tetszett :D

2010. szept. 29. 17:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Hihi...:D

Mondjuk már 10 kilót ledobtam, nem más miatt, csak azért mert nem éreztem jól magam a bőrömben:))

Örülök, hogy ilyen sok válasz érkezett:)

2010. szept. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!