Ha már mindenki, akkor én is megkérdezlek! Ezeket ettem ma, rendben van?
reggeli: kukoricapehely+köles tejjel leöntve
tízórai: alma
ebéd: csirkemell rizzsel és a csirkén volt pác is,pici olaj és fűszerek
uzsi: kb. 6db. extrudált kukorica rúd
vacsi: 2szelet sonka, 2szelet szalámi, paradicsom, paprika, főtt tojás
Ezenkívül ma nem tornáztam, futni szerettem volna de nem jött össze. Egész nap itthon voltam, csak a szokásos házimunkát csináltam. 22 éves vagyok, 156cm és 49 kiló, nő nemű egyed:P
Részemről rendben :)
én ma:
Reggeli (6 körül): 6 szem sonkás tortelini gombás sajtmártással
Tízórai: citromos nestea
ebéd: majdnem egy egész 22 centis margherita pizza
uzsi: nestea
vacsi: amerikai palacsinta nesquick csokisziruppal
Mozogni nem sokat mozogtam, kivéve busz után futás és lépcsőzés le-fel az iroda és az üzem között. Hétkor indultam itthonról, nyolctól ötig dolgoztam, onnan haza, kb fél hétre itthon is voltam, megölelgettem a kismacskámat és a páromat, beszélgettem egy (férfi)barátommal, megcsináltam a palacsintát, ettünk belőle, majd ideültem, nyomkodtam párszor az "Egy véletlen kérdés" gombot, majd "ideestem", és most ezt írom...
Óóó majd' elfelejtettem: 19 éves, 163 cm magas, 49 kg súlyú, nő nemű egyed vagyok :D
Most pedig megnyomom a "Válasz elküldése" gombot :)
Első- nagyon ott van :D :))
Egészen elvizualizáltam a dolgokat :D:D
Az első vagyok!!!
A legviccesebb az, hogy hízásra hajlamos típus vagyok és rohadt lassú az anyagcserém :D
...fogalmam sincs, hogyan nem hízok, 10 körül még ettem töltött káposztát is :D Ma reggel megint kis tortellini, most egy kinder tejszelet.. de mostanában nem hízom O.O
Lementem 64-ről 49-50 kgra, kb egy év alatt, és azóta egyzser "híztam meg", akkor is 52 kg voltam kb két napig :)
A Párom hatása, mellette fogytam és mellette tartom a súlyom is :D
értem,de én nem azt vizualiztáltam,h miket ettél:D
hanem ahogy leírtad a napod,meg h most épp itt ülsz meg nyomod a válasz elküldése gombot:D
az tetszett :D
Hihi...:D
Mondjuk már 10 kilót ledobtam, nem más miatt, csak azért mert nem éreztem jól magam a bőrömben:))
Örülök, hogy ilyen sok válasz érkezett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!