Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással egy hét alatt...

Koplalással egy hét alatt hány kg-t lehet leadni? Mit lehet enni?

Figyelt kérdés
Mozgásra nincs sem időm sem energiám sajnos. Tudom, a koplalás nem jó, visszahízom stb. stb. de változtatni akarok magamon. Nem vagyok kövér, 170cm és 60 kg vagyok, de meg akarom nézni magam vékonyan. Igen, hülye vagyok. :) L
2010. szept. 28. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Koplalás = nem eszel semmit. (Nem értem a kérdést, mi az, hogy mit lehet enni?)

1 hét alatt nem lehet lefogyni - koplalással sem. Nekem egy hétig volt hasmenésem (betegség), semennyit sem fogytam, pedig nem bírtam enni.

2010. szept. 28. 18:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Hidd el lehet. Jó akkor nem koplalás, de minimális kaja. Valamit muszáj ennem, hogy suliba észnél legyek.
2010. szept. 28. 18:46
 3/17 anonim ***** válasza:

Igen, hülye vagyok. :) L

Nos, ez a kérdésednek az egyetlen értelmes mondata.(már bcs)

2010. szept. 28. 18:48
 4/17 anonim válasza:
Ha 170cm vagy és 60kg, akkor már látod magad vékonyan, hiszen az vagy. Én 160cm vagyok és 53kg, vékonynak érzem magam. Szerintem tovább ne koplalj. De ha nagyon akarsz, akkor joghurtok (lehetőleg natúr), gyümölcsök, zöldségek, szénhidrát szigorúan kizárva. És este 6 után semmiképp ne egyél. De szerintem tényleg ne fogyj tovább. Én 160 cm-rel voltam 46kg. Hát nem volt túl szép látvány...
2010. szept. 28. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Mozgásra nincs sem időm, sem energiám= lusta dög vagy, mindenkinek arra van ideje, amire szeretne időt fordítani, nálad ez a netezés

Tudom, a koplalás nem jó, visszahízom stb. stb.-jól tudod

de változtatni akarok magamon-hajrá:kelj fel a géptől, mozogj, és egyél úgy ahogy kell

Nem vagyok kövér, 170cm és 60 kg vagyok-egyél normálisan, néha menj el sétálni, biciklizni, és minden oké lesz

de meg akarom nézni magam vékonyan-ajánlom a Photoshop-ot

Igen, hülye vagyok.- Na látod, ebben az egyben egyetértünk :)

2010. szept. 28. 18:55
 6/17 A kérdező kommentje:

Képzeld el, azért ülök a gép előtt, mert beteg vagyok. Örülök, hogy most nem kell tanulnom. Máskor 4kor érek haza suliból. Jó esetben 3kor. Hétvégén mozgok én, de az semmire nem elég.

Tehát sok sok gyümölcs, zöldség, joghurt. :) Két hét múlva majd írok, van-e valami eredmény. :D

Köszönök minden egyes választ! :)

2010. szept. 28. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Én csináltam már ilyet, egy hét alatt 60-ról menten le 54-re, de tényleg nem sokat ettem, de ami a legfontosabb nem ittam.
2010. szept. 28. 19:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát az már nagyon egészségtelen! És visszament a leadott kg?
2010. szept. 28. 19:29
 9/17 anonim válasza:
Ha az ember nem iszik, akkor lemegy róla a víz, ami nagyon hamar, nagyon látványos súlycsökkenést eredményez. De az nagyon hamar vissza is jön. Ez valójában nem fogyás, csak a vízháztartás drasztikus csökkentése. És nem zsírban jön vissza, csak az elvesztett víz pótlódik. Ezt semmiképp nem ajánlanám, mert rettentő egészségtelen, és nem minősül fogyásnak!
2010. szept. 28. 20:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert 55 vagyok:) De ez már hónapokja volt, de azóta sportoltam is, meg kevesebbet eszek.
2010. szept. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!