Le lehet fagyasztani olyan cukkinilepényt, amiben túró és tojás van?
Figyelt kérdés
Este nagyon szívesen fogyasztok cukkinis lepényt vacsira. Ebben reszelt cukkini van, tojás, túró, sajt, meg pici zabpehely. Nem tudom, le lehet e fagyasztani a túró és a tojás miatt. Tök jó lenne, ha le lehetne, mert hétközben nincs időm készíteni ilyet, pedig szivesen fogyasztanam vacsira.2022. nov. 1. 14:55
1/6 anonim válasza:
Lehetni persze, de kiengedve vszeg nem lesz jó.
Elkészíteni pedig 10 perc :D
2/6 A kérdező kommentje:
Ugy enm sok ertelme lefagyasztani, ha utanna rossz lesz, ezert kerdezem:D
Azert nem 10 oerc elkesziteni. 20 percig kell sutni, elkesziteni mondjuj tenyleg 15perc. Ha nem lehet lefagyasztani, akkor max keresek valami gyorsabb receotet hetkoznapra:)
2022. nov. 1. 16:48
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja, de nagyon egyszerüen tudod tesztelni.
Legközelebb készítesz, és egy darabot lefagyasztasz (direkt fagyasztásra való zacskóban, rendesen becsomagolva) és egy hét múlva elöveszed, megvárod, amíg felenged és megkóstolod.
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy le, mitől lenne rossz? Mért akadályozná a lefagyasztását a tojás meg a túró? Túrógombócot se lehet egyesek szerint lefagyasztani?
5/6 A kérdező kommentje:
Lefagyasztottam, majd kiderül hogy jó lesz e ha kiolvad:D
2022. nov. 4. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!