2 hónap alatt 5kg fogyás túl lassú, vagy jó?
Figyelt kérdés
165cm, 100kg-ról indultam. Kalóriaszámlálással, mozgás nélkül. Nem pontosan tartom, az is igaz, 1400-1800 között ingadozik amit eszek.2022. okt. 31. 13:11
11/14 anonim válasza:
Szerintem tök jó. Egyébként is, bármennyi megy le, amíg fogysz addig minden jó.
12/14 anonim válasza:
167cm és 116.6kg voltam márciusban. Tegnap elértem a 90kgmot és én csak sétálok mindennap 1-2 órát. Persze nem zabálok, de nem mérem le mennyit eszek. Ha úgy érzem túl sokat ettem akkor egy 20kmes sétát teszek (persze ha tehetem, ha nem akkor csúsztatom hétvégére)
13/14 anonim válasza:
177 cm és 110 voltam áprilisban.
Ma 90 kg. Nem zavar, hogy "csak" ennyit fogytam ilyen nagy súlyból, mert tudja követni a bőröm és egészséges vagyok, nincs hiánybetegségem sem. Még 10-et szeretnék leadni, de ez már lehet, hogy csak tavaszra sikerül.
Ne strapáld magad ezen, hogy mennyi idő alatt sikerül, lényeg, hogy fenntartható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!