Szerintetek kövér vagyok? Mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, 170 cm magas, 74 kiló. Mit gondoltok?
(Nyár végén készült a fotó, azóta sajnos változatlan a helyzet)
2022. okt. 29. 13:47
22/35 anonim válasza:
21. Jaj de jó, köszi, annyira kiváncsi voltam, tök jó az a malom.
23/35 anonim válasza:
10-15 kg felesleg van rajtad. És majd ha lefogytál, valóban jöhet egy új ruhatár, amit nem a nagyi leselejtezett polcáról válogatsz.
24/35 anonim válasza:
20. Te meg csak szimplán nevetséges vagy.
25/35 anonim válasza:
Nem vagy kövér, inkább skinny fat, azt mondanám, hogy életedben nem sportoltál.
Viszont a korodon meglepődtem. Miért ilyen az öltözködésed? Egyidősek vagyunk, olyan, mintha 20 évvel idősebb lennél. Ha lenne rajtad egy fekete passzos farmer övvel, tornacsuka és egy sima fehér póló/ top, teljesen más lenne az alakod is, hangsúlyosabb lenne, hogy homokóra alkat vagy.
26/35 anonim válasza:
Amúgy nem homokóra, hanem teljesen klasszikus körte alakja van. Keskeny váll, kis mell, széles csípő. A hasán meg van felesleg.
27/35 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de van rajtad pár kg felesleg. Nagymamád öltöztetett így fel? Az öltözködési stílusod jobban zavaróbb, mint az a pár kg felesleg. 27 évesen így öltözködni?! Mondd, hogy még sose volt kapcsolatod.. és teljesen egyértelmű lesz, hogy miért is nem volt még.
28/35 anonim válasza:
Jó, azért szemétládának sem kell lenni a kérdezővel, semmi közünk hozzá, hogy volt-e kapcsolata, és rég rossz, ha a ruhák alapján jön össze vele valaki. Semmit nem tudunk róla.
29/35 anonim válasza:
Egy igényesen, csinosan öltözködő, magára igényes nő a férfiak szemében is vonzó. A lepukkant öltözködés nem vonzó számukra.
30/35 anonim válasza:
Bocsi, de rohadtul nem ez volt a kérdés, hogy pasik számára mi vonzó. A kérdező feltett egy képet, ti meg már odáig jutottatok, hogy biztos nem volt pasija, meg egyéb személyeskedések. Vegyél már vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!