A Feleségem engem okol azért mert el van hízva. Szerintetek igaza van?
Soha nem volt nádszál kisasszony az tény, az is tény, hogy nekem ezzel nem volt gondom…
Az elején kb 16 éve, én nagyon sportos voltam 183cm 74 kg semmi zsír, rengeteg sport. Akkor ismertem meg egy csinosan telt lányt 170 cm 69 kg (mostani feleség) mára ez teljesen megváltozott, nem mozog semmit pedig lenne rá lehetősége, 170 cm és mostanra átlépte a 3 számjegyet a súlya… persze én vagyok a hibás érte.. ha máshoz ment volna nem nézne ki így.. próbáltam segíteni: salátát készítettem erőn felül vacsira több hónapig de csak hízott ( nem is csoda! titkos nutella és csoki hegyek) én így közel a negyedik x-hez 183 cm vagyok és 80 kg, próbálok vigyázni. Szerintem nem én vagyok a hibás, h ennyire megcsúszott.. mondanom sem kell, h nagyon gáz a viszonyunk( több dolog miatt is, hasonló okolgatások az irányomba) ezen nem tudom lehet e változtatni? A gyerekekre tudok vigyázni és progizni velük amíg el tudna menni tornára stb.. a kaja rendelést is megtehetné.. de semmi.
Mi a párommal idén rendszeresen eljárunk 10-15 km-es erdei túrákra, azóta sokat csökkent a súlyunk különösebb tornázás, evésvisszafogás nélkül. Előtte években kezdtünk már meghízni... Kérdező, ha kinézeti okoktól függetlenül is rossz a kapcsolat, ő meg olyan fajta, hogy hízássá válik a depressziója, akkor azért neked is van némi szereped a történetben. Ha nem ez a helyzet, akkor nincs igaza, főleg, hogy te még kifejezetten jó példával is jársz előtte ezen a téren.
Nálunk más volt a helyzet, mert ha nem is ilyen sokat, de mindketten híztunk, mindketten hibásak voltunk. És így nem is tettünk egymásnak szemrehányást, mert "te is, én is, akkor ne szóljál". De ez sem volt jó hozzáállás. Párom 168-hoz már 86 volt, jelenleg ismét 70, ő nagyon szépen visszafogyott korábbi súlyára. Viszont nálunk én is meg voltam hízva. Talán azért is, mert nem volt a súlytartásomra túlságosan ösztönző hatással, hogy a párom már nehezebb volt nálam. (Pl. 78 kilós voltam, mikor ő már 84.) Ahogy rá se volt jó hatással, hogy aztán én is híztam hozzá, sőt tovább...
182 cm vagyok, kezdetben ehhez csak 71 kiló voltam, sokáig 80 körül, de elmúlt két évben már 90 felett, 92 kg volt a max. Tehát ha kifogásoltam, hogy ő milyen husi, akkor a válasz: hogy én többet híztam. De jelenleg már csak 85 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!