Az anyósom folyton szidja nekem (is) a másik fia feleségét. Mi jóban vagyunk (azt hiszem), de mi van, ha a hátam mögött engem is szid?!
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 14:34
1/20 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az, hogy annyira telebeszélte a fejem, hogy nem kedvelem a sógornőmet (a sógorom amúgy gyakran jár ide a gyrekkel, de a feleseget sosem hozza, mi pedig akkor megyünk, ha a feleségé nincs otthon)
2021. júl. 12. 14:36
2/20 anonim válasza:
Haha, nálunk ugyanez volt a helyzet. Igaz, hogy bele sem tudott melegedni, mert azonnal témát váltottam vagy elköszöntem.
Én is ezt szűrtem le tanulságul, hogy akkor velem szemben sem különösebben szeretetteljes ha másoknak megemlít.
4/20 anonim válasza:
6/20 anonim válasza:
Anyósod egy okos asszony.
Addig mondogatott neked rosszat a másikról, míg el nem hitted igaznak - és ezért nincs jó kapcsolat te és sógornőd között.
Anyósodnak még biztosan rémlik az iskolából a "Divide et impera!" latin mondás (magyarul: "Oszd meg és uralkodj!"), hogy gyakorlatává teszi.
7/20 anonim válasza:
Most jóban vagytok, vagy nem kedveled?
8/20 A kérdező kommentje:
Anyósommal vagyok jóban
A sógornőmmel nem, de nem is igazan ismerem ot, holott a sógorom gyakran jar ide. Mi ritkábban hozzájuk es csak akkor ha nincs otthon a felesége
2021. júl. 12. 15:09
9/20 anonim válasza:
Nyugi, rólad ugyanolyanokat mond, ezért is utál téged a sógornőd.
10/20 anonim válasza:
Tuti, hogy téged is szid a hátad mögött, sok embernek ez a perverz hobbija, még anyósnak sem kell lenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!