Lehet tenni valamit az ellen hogy széles vagyok?
Lány létemre elég széles vagyok, ami zavar. Elkezdtem fogyókúrázni ami jelenleg elég jól halad. Lassan de jól. Viszont ahogy edzek eléggé szélesedni kezdem, főleg a csípőm és a hátam. Ez ellen tehetek valamit? Mert eléggé zavar
(Ha jól emlékszem a csípőm 105 cm körül van) Azon is szoktam gondolkodni, hogy lehet nem jól csinálok valamit? Mert ilyen rövid idő alatt nem igazán lehetnék nagyobb... kb 1500-2000 között szoktam bevinni kcalt és heti 5x edzek 30-60 percet. Kb 1-2 hónapja csinálom, laposabb lett a hasam is és vannak eredmények, csak ez nagyon zavar hogy "szélesedek" lány létemre. Esetleg valamilyen hatékony edzést hol tudok találni? Yt, esetleg googlen belül mit kellene beírnom hogy hatékony legyen, és eléggé izzasztó.
Nem "szélesedsz", hanem "elhízol" éppen!
Normálisan kellene enned meg normálsian sportolni, akkor ugyanis kizárt, hogy híznál mellette.
Esetleg az lehet, hogy (amennyiben súlyzós vagy saját testsúlyos edzést végzel), az izmaid megteltek glikogénnel ("fel vannak puffadva" népiesen), az is előfordulhat simán, hogy kisebb mértékű izom fel is került rád, valamint több vizet tartasz vissza mint eddig. De mivel még mindig van zsír felette, ezért sokkal szélesebb, mint kevesebb zsírral lenne.
Mikor én először elkezdtem edzeni 20+ kiló túlsúllyal, 4 hónap alatt akkora hátam lett, hogy majdnem sírtam, de mikor lejött róla a zsír, akkor viszont nagyon örültem.
A csípőd hogy a p.csába szélesedik az edzéstől??
Már elnézést, de ekkora baromságot ritkán olvasni, pedig egy ideje gyakorizom, azt hinném, mindent olvastam már.
A csontvázad adott. Azt nem tudod lefogyasztani.
Ami rajta van, háj, izom, azt tudod befolyásolni. De ha alkatilag széles a csípőcsontod, azt nem tudod se farigcsálni, se összébb tolni..
Valami brutál edzést csináltál, hogy annyira megnőtt a farizmod, hogy nagyobb lett a csípőbőséged.
"105 centis csípőbőség messze nem csak csont."
Szerintem rossz helyen méred, mert valójában az teljesen jó méret. Én 168 centivel vagyok kb. 60kg, és 102centi a csípőméretem; és kétlem hogy 40-45kg lenne az egészséges súlyom, most is tapintható a csípőcsontom.
8-9. De jó, hogy ezeket leírtátok, én mindig extrémnek gondoltam magam, különösen a bokámat, de úgy mindent, azt hittem extrém széles a csípőm, de hát nekem is elég vastag a csontozatom. 170cm/70 kilóval még szeretnék fogyni kb. 10 kilót, de most 98cm a csípőm (amiről azt hittem, hogy extrém széles) és 21 cm a bokám (ami a képeken brutál vastagnak néz ki mindig), a csuklóm meg 14,5cm. Sajnos amúgy elég robusztus vagyok, szerintem akkor is kövérnek fogok kinézni, ha már "hivatalosan" nem leszek az.
De jó tudni, hogy a "centik" alapján nem vagyok extrém, talán megszokom. Köszi, hogy leírtátok.
És bocs kérdező a közbeszólásért (2-es voltam, azért rendesen is válaszoltam :)) ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!