Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy olyan...

Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki konkrétan lesz*rja a diétát?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek megmondta az orvos, hogy le kell fogynia. Borzalmasan kövér, ehhelyett röhög rajta, és össze vissza eszik, vállalhatatlan időpontokban. Pl: hajnal 3 kor főtt ételt melegít, reggelire 6 szelet szendvics megkenyve zsírral, májjal, szalámit pakol rá és ez mind fehér kenyérrel. Vacsorára pizzát rendel, vagy a haspók étteremből családi menüt magának. Egész nap ül, nem mozog. Evés után büfög, fingik, vigyorog. Borzalmasan undorító ember. Be van dagadva a bokája, lóg a hasa, pffadt az arca, alig vánszorog ha felkel. Én mikor diétáztam kiröhögött mialatt tömte magába a hamburgereket. Többször mondtam neki, hogy az orvos nem véletlenül mondta neked, hogy diétázz, mozogj, meg hogy ne egyen ilyen vackokat hajnalban, késő este, de nem érdekli. Tudom én, hogy az ő egészsége, de azért ez brutális. Nője sose volt, nem is lesz, mert még ráadásul igénytelen 40 évessen.

#lustaság #evés #nemdiétázik
2022. okt. 21. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha ő nem akarja, akkor semmit. Láthatóan nem akarja. Majd ha szívrohamot vagy valamit kap, akkor talán észhez tér. Vagy meghal...🤷
2022. okt. 21. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Semmit nem tudsz. Apósom testvérének a cukorbetegsége kellett volna diétáznia, de evett összes vissza mindent. Mondta neki az orvos, hogy nagy baj lesz belőle, nem érdekelte. Levágták az egyik lábát, de még ezután sem foglalkozott vele, le kellett a másik lábát is vágni. Még lábak nélkül is folytatta, amíg meg nem halt.
2022. okt. 21. 14:27
 3/16 anonim ***** válasza:
15%
Mi közöd van hozzá, most komolyan? Örülj neki, eggyel kevesebb konkurens a nőknél!
2022. okt. 21. 14:47
 4/16 anonim ***** válasza:
7%
Nekem az ismerősöd sokkal szimpatikusabb, mint te. Élvezi az életet, nem egy besavanyodott, megkeseredett incel, mint te. Látod, te nem vagy kövér, mégsincs nőd, mások iránti gyűlölködés viszi el az idődet, és még jól se laksz soha, hol a becsmérlő szavaid hallatszódnak, hol a gyomrod hangos korgása. De szép életed van öcsém...
2022. okt. 21. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő dolga, ő élete, ő hája.
2022. okt. 21. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Igen, sz*rd le. Ha meghal, ne vallald a koporsoja hurcolasat. 😂
2022. okt. 21. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Semmit. Jó, hogy nincs nője, legalább gyereke se lesz. Még pár év és belehal. És előbb még cukorbeteg lesz egy kicsit.
2022. okt. 21. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden embernek elsősorban magával kell törődnie és a saját életét kell megfelelően vezetni. Az ilyen túlevések hátterében többnyire valamilyen lelki trauma, "eltévelyedés" áll. Ha az embernek nincs megfelelő életcélja, nem tud értelmes és hasznos tevékenységet folytatni, ami számára egyben örömet is okoz, akkor sokszor fordul a túlevéshez, alkoholhoz, droghoz, ami kitölti életében az "űrt".
2022. okt. 21. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Imádkozom érted mond neki. Hát ha megjön az esze .
2022. okt. 21. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lehet semmit sem tenni. Lefogyni nem elég, hanem élete végéig figyelnie kell, életmódot kell váltania, mert hiába fogy le, ha utána újra visszaáll a régi életmódra, visszahízik. Szóval a lefogyáshoz elég nagy elkötelezettség és kitartás kell, és sajnos ezt nem lehet másra ráerőltetni. Még ha tegyük fel, meg is tudsz valakit győzni arról, hogy néha menjen el pl. sétálni, meg ilyesmi, akkor is, a fogyáshoz jóval több kell és na, kitartás kell, hogy leadja valaki a súlyt, és hogy tényleg ne is hízza vissza.
2022. okt. 21. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!