DURVA! Körülbelül 1 hónap alatt 11 kg-ot híztam. Hogy lehet ez? Ezek befolyásolják? (többi lent)
Figyelt kérdés
25 éves 170 cm nő vagyok. Aki 61 kg volt és most 72 kg lettem mindössze egy hónap alatt. Az életritmusomon semmit se változtattam. Rendesen "mozgok". Nem ettem többet az eddigieknél.
Egy dolgot viszont csináltam. A 1,5 hete bevettem egy ESCAPELLE esemény utáni tablettát, mert hát...kilyukadt a gumi.
Az erős hormon gyógyszerektől lehetett ez a hízásom? Nem értem. Le akarok fogyni, mert ez a súly undorító és nem női méret. Nagyon szép voltam, most meg egy mömmedt állat lettem. Kérlek segítsetek! Mitől alakulhatott ez ki?
2010. szept. 27. 18:13
11/12 anonim válasza:
pajzsmirigy
Szerintem semmi közte a tabihoz. Gyorsan menj dokihoz, mert 1 hónap múlva ebből újabb 10 kg lesz.
12/12 anonim válasza:
Ráadásul ha nem kezelik, koplalás mellett is hízol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!