DURVA! Körülbelül 1 hónap alatt 11 kg-ot híztam. Hogy lehet ez? Ezek befolyásolják? (többi lent)
25 éves 170 cm nő vagyok. Aki 61 kg volt és most 72 kg lettem mindössze egy hónap alatt. Az életritmusomon semmit se változtattam. Rendesen "mozgok". Nem ettem többet az eddigieknél.
Egy dolgot viszont csináltam. A 1,5 hete bevettem egy ESCAPELLE esemény utáni tablettát, mert hát...kilyukadt a gumi.
Az erős hormon gyógyszerektől lehetett ez a hízásom? Nem értem. Le akarok fogyni, mert ez a súly undorító és nem női méret. Nagyon szép voltam, most meg egy mömmedt állat lettem. Kérlek segítsetek! Mitől alakulhatott ez ki?
Ha tényleg semmi más változás nem volt az életedben, tehát nem ettél többet, mást, akkor érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert ez így nem normális. Ott kivizsgálnak, és remélhetőleg rájönnek a problémád okára.
Csak zárójelben leírom, mert érdekes:
(Egyébként el kell mondjam nekem sikerült ez a művelet, de én minden nap zabáltam szó szerint, napi! másfél liter jégkrém, tábla csoki, sok fehér kenyér, cukros teák, chips, és fura, mert én is 170 cm vagyok, szintén 61 kgról híztam 70-71 kg-ra másfél hónap alatt. annyi különbség, hogy én 27 éves vagyok)
Ne kezdj el koplalni, azzal még többet ártasz magadnak!
Menj orvoshoz előbb!
Egyszer a barátnőm hízott meg hirtelen kb 8 kilót.Aztán kiderült miért.A magas ch tartalmú tápkieg turmixom,összekeverte a fehérje turmixal.Úgyhogy minden nap ivott naponta többször is.
Aztán vettem neki rendes fehérje turmixot alacsony ch-val és vissza is fogyott.
Ez akkor kemény, amit te ettél. Mert én basszus....nem tudom hogy mi van. Sose voltam ennyire disznó és most hányadék ahogy érzem magam. Mások azt mondják hogy nem látszik rajtam. Én nem tudom. Biztos csak azt mondják, amit hallani szeretnék...nem tudom.
Félek, hogy az ESEMÉNY UTÁNI tabletta volt a para. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!