Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi okoz ilyen hirtelen hízást?

Mi okoz ilyen hirtelen hízást?

Figyelt kérdés

Hirtelen nagyon nagy mennyiség jöhetett rám. Sajnos volt egy sérülésem, ezért nem tudtam edzeni járni kb 1 hónapig, pedig eddig heti 3-4x is volt.

Sosem mértem magam, így nincs viszonyításom sem. Viszont van egy nadrág, ami eddig jó volt rám, 3-4 hete volt is rajtam, most viszont annyira nem jó, hogy ha felhúzom, akkor megfeszítve is 2-3 centire van egymástól a két vége a derekamon. Sokkolóan kicsi rám. Ehhez jön még az is, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban érzem furcsán magam, mintha szédülnék vagy furán látnék. Ez a kettő eléggé aggaszt, mert egyből valami cukorbaj jut eszembe. Érdemes lenne elmennem valami kivizsgálásra? Egyáltalán hány kiló hízás jelent egy méretváltozást?

2022. okt. 14. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha ugyanazt etted, mint mikor edzettél akkor simán lehet. Nem vagy felpuffadva is?
2022. okt. 14. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Én kb 1 hónapja nem edzettem. Pedig aztán heti 5x 2 órában toltam. Össze zabáltam ebben az egy hónapban mindent. Éhes voltam, na :-D És rám még mindig jók a ruhák. A mérleg szerint 3 kiló plusz van rajtam, de amúgy nem látszik, csak az izomveszteség. Talán folytatom az edzést, talán nem. Ki tudja? Sok a melóm, elég fárasztó is mert helyetesítések vannak. Ha lement az egész, akkor van rá esély. De amit te írtál, az vmi más lehet sztem.
2022. okt. 14. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Kb 5-6 kilo egy méret.

Ha nem sportoltal de ugyanannyit ettel akkor siman feljohetett annyi

2022. okt. 14. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el az orvoshoz és számolj be a panaszokról!!
2022. okt. 15. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!