Mikor lesznek már olyan édességek, sütemények, stb. -k, amik nem hízlalnak, de jó ízük van?
Figyelt kérdés
Így volna a legjobb, nem? :)2010. szept. 27. 15:34
1/5 anonim válasza:
Ilyen erővel bármi, ami étel, az hizlal. A megfejtés a rendszeres mozgás. Rám is mondják, hogy lefogytam, pedig normálisan eszek, csak heti 5-6x sportolok is.
2/5 anonim válasza:
én azokat tuti nem enném meg... :S
Az ilyen 2 kcal/literes üdítőkben is vagy 20 féle méreganyag van, meg telenyomják aszpartámmal.
3/5 anonim válasza:
Micsoda kérdés:).Kb 3 hetente 1x megkívánok egy bountyt,azután ennyi.Más édességet nem is kívánok.
Süteményt nem is bírok enni,számomra nagyon gejl.
4/5 anonim válasza:
igazából a mérték a lényeg
most megesezl egy szelet sütit akkor nem fogsz elhízni, megeszel egy egész tortá hízol
szóval igaza van az elős hozzászólónak minden hízlal, ha hatalmas adagokat eszel
5/5 anonim válasza:
én sem szeretem az édeset, de a nem hizlaló marcipánnak tudnék örülni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!