Hogyan kezdjek el fogyózni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 158 cm és 64 kg vagyok. Leszeretném fogyni 54 kg-ra,decemberig. Ez lehetséges? Ha igen,hogyan?2022. okt. 12. 21:00
1/7 anonim válasza:
Nyilván úgy kell elkezdeni "fogyózni", hogy az ember megtanulja a kiegyensúlyozott táplálkozás és a kalóriaszomáls alapjait, továbbá beiktat valamilyen mozgásformát az életébe, ha ez eddig még nem történt volna meg. Esetedben pedig a decemberig történő 10 kiló leadása nagyon szélsőséges kalóriadeficit árán lenne csak meg, ezért abszolút nem ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Most komolyan karira akarsz lefogyni? 😃 Te sem vagy 100 as. Majd utána. Hát bejgli meg minden. Nem előtte kell bohóckodni.
3/7 anonim válasza:
Nincs értelme valamikorra lefogyni. Be kell állítani egy normális étrendet, és azon megtanulni működni.
4/7 anonim válasza:
Lehetséges. Reálisabb a 8 kg. Ne egyél lisztet, krumplit,rizst, cukrot,édes gyümölcsöt. Sok vízet inni! Heti 3 4 kardió mozgás kis erősítéssel. Úgy 40-60 perc/alkalom.
5/7 anonim válasza:
Lehetséges: Befizeted a közüzemi számlákat, és ezzel el is kezdted a folyamatot. Csak az a baj, hogy a kívánt testsúly elérését követően csak akkor lesz lehetőséged megállni a fogyásban, ha valahonnan szert teszel nagyobb anyagi forrásra.
6/7 anonim válasza:
Én egyszerűen megfeleztem az adagjaimat. Mindent eszem, de többnyire az egészségesnek tartott ételeket.
7/7 anonim válasza:
Az a baj a konkrét időpontig való 10 kg lefogyásával, hogyha mégse jönne össze, akkor az ember csalódott lesz, és már motiválatlan lesz, hogy folytassa. Decemberig tudsz fogyni, igen, viszont szerintem ne az legyen a lényeg, hogy pontosan meg legyen a 10 kg, mert őszintén, szerintem 6-8 kg az amúgy is reálisabb a te súlyodnál. Szóval igen, fogyhatsz annyit, hogy látványos legyen addig, mégpedig kalóriaszámlálással, vagy pedig ha nem is számolsz kalóriát, akkor is, szimplán egyél kevesebbet, de a kalóriaszámlálás az tutibb módszer, mint ha csak szemmértékre próbál az ember kevesebbet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!