Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az ami megvan a vékony...

Mi az ami megvan a vékony emberek életében, de a kövérekében nincs?

Figyelt kérdés
A véleményetek érdekelne. Én bevallom egy kövér nő vagyok. Azt gondolom valami hiányozhat, ami másoknak megvan. Nem tudom pontosan mi lehet az. 156 cm/ 72 kg. Az ikertestvérem 157 cm/ 52 kiló. Traumatikus gyerekkorunk volt. Nekem az étellel nincs egészséges viszonyom, neki meg igen. Ha elém teszik a kedvenc ételeimet, akkor addig eszem amíg semmi se marad a tányéron. Neki még csak nagyon kedvenc étele sincs, nem, hogy kedvenc ételei. De ha mégis akad fogára való étel, nem habzsolja be mindet ha nem éhes már. Nagyon ritka, ha “ megkíván” valamit. Nálam mindennapos. Hogy a francba lehet az, hogy mindenben hasonlítunk, de nekem nincs egészséges viszonyom az étellel? Mindig arra gondolok, ha lemondok egy szelet sütiről, hogy mekkora veszteség ért, és van bennem egy kényszer, hogy megegyem. Aztán beadom a derekam és dupla annyit eszem belőle, mint amit eredetileg akartam. Sokszor addig eszem, hogy nagyon fáj a hasam. De ha nem eszem meg, akkor más megeszi, és azt nem bírom elviselni. Tudom nem vagyok normális teljesen. De nem tudok mit tenni, kényszert érzek. Sose sikerült még egyetlenegy diéta sem … Mi hiányozhat nekem, ami neki megvan, mikor ugyanazon mentünk keresztül?
2022. okt. 12. 17:49
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
37%
Szerintem nem vagy kövér.
2022. okt. 13. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
2-es, az étkezési zavarodból adódó sok szrságot ne keverd már ide, jó?
2022. okt. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!