Stressz miatt mekkora mértékű fogyás még nem aggasztó?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon ronda szakításom 2 hónapja. Adósságaim lettek, elveszítettem a munkahelyemet…Azóta sincs minden rendben. 170 centi vagyok 86 kilóról lementem 70 kilóra. Egyszer tudok enni egy nap. Nagyjából este 7 fele tudok magamba tuszkolni egy kis húst zöldséggel, de van amikor csak egy banánt, pár szem gyümölccsel. Inkább inni kívánok. Nagyon kimerültem minden szempontból. Ekkora mértékű fogyás elfogadható a helyzetre való tekintettel?
32/N
2022. okt. 12. 12:02
1/5 A kérdező kommentje:
Mielőtt írja valaki, hogy egyek többet … nem megy. Nagyon fáj a gyomrom. Tegnap megpróbáltam de hányás lett a vége. Sajnos nem tudok magamba tömni többet. Folyamatosan görcsben van a gyomrom.
2022. okt. 12. 12:03
2/5 anonim válasza:
Szedj vitamint, keress fel egy pszichológust. Ha elkezdesz megint normálisan enni, kb a fele visszajön. Kitartást.
3/5 anonim válasza:
Mikor az exemmel szakítottunk az anyagiak miatt még együtt éltünk 3 hónapig. Ő neki már másnap volt új barátnője, ami eléggé kiakasztott. Hallani ahogy beszélgetnek telefonon, mert ekkor a nő még messze lakott így nem találkoztak elkeserítő volt. Kövér lány voltam, 109kg, ezalatt a 3 hónap alatt nem tudtam enni, ha ettem is kihánytam mindent az idejétől.84kgra lefogytam. A bőröm pötty lett, én erőtlen, konkrétan megakartam halni. Aztán elköltöztem és bár próbáltam szép lassan enni a végén olyan étvágyam lett, hogy év végére 120+ voltam. Tudom, hogy hiába mondjuk, hogy egyél, de próbáld meg. Vegyél egy tasakos/bögrés levest vagy akár protein shaket és próbálj minél több kalóriát bevinni. Ha az energia szinted jobb lesz a gyomrod is jobb lesz. És próbálj pozitív érzést magadra erőltetni (nekem a standup comedy sokat segített) és próbáld meg jobban csinálni, mint én! Jobbulást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as!❤️
2022. okt. 12. 13:25
5/5 anonim válasza:
Én erre már azt mondanám, hogy aggasztó mértékű fogyás csak a stressz miatt. Kitartást kívánok, ez egy pokoli időszak lehet neked. Ugyanakkor a koplalás, még ha nem is direkt csinálod, sajnos visszaüt később, nagyon csúnyán. Ha az ivás könnyebben megy, próbálkozz folyékony dolgokkal. Gyümölcs smoothie, fehérjeshake, kakaó, joghurtital, első körben ezekkel próbálkoznék. Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!