Hiteles egy online jóslat?
Online jóslat amikor beirod a születési dátumod es elkuldi mire számíts hamarosan.
Mert nekem azt írta az élet utam száma 7es és ez aggasztó lehet. Szerintetek van értelme ezen aggodni?
Pont ugyanannyira hiteles, mint a kártya- vagy a tenyérjóslat. Jó, ha tudod, hogy az ilyen oldalak tartalmában a készítők, a tartalom-előállítók sem hisznek. (A látogatottsági adatokban és a bevételben viszont igen.)
Egy rövid ideig dolgoztam egy elég felkapott magazinnál, és ott például úgy készült a horoszkóp, hogy például a nyilashoz beírták mondjuk a két és fél évvel azelőtti vízöntőt vagy oroszlánt, legfeljebb a karácsonyt javították húsvétra, vagy az egészségre potenciálisan ártalmas hőséget influenzajárványra. Olyan is előfordult, hogy a skorpióhoz szánt szöveg végül a kosnak ment, mert úgy könnyebben lehetett tördelni a szöveget. És ez egy nagy költségvetésű magazin.
Én azt javaslom, hogy egyiknek se higgy, ne terheld magad ilyen blődségekkel.
Csak akkor, ha kártyával fizetsz érte.
Ingyen munka ritkán (sem) jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!