Emiatt híztam el?
Figyelt kérdés
Egy év alatt nagyjából 12 kilót híztam. Nem vettem észre, nem hirtelen történt. 2 hete találkoztam egy régi ismerősömmel és ő hívta fel rá a figyelmemet. Ugyanazokat eszem, mint eddig. Sajnos sokkal kevesebbet mozgok. Iphone-om van, és megnéztem a lépés számlálómat. Tavaly átlagosan 8000 lépést tettem meg naponta, idén ez csak 700 volt. Nem járok már futni, nem is igazán járok sétálni sem. Gyanítom, hogy emiatt. Vagy lehet ez hormonális is? Esetleg genetika?
160cm/ 72 kiló/ 29N
2022. okt. 11. 15:30
11/13 anonim válasza:
Napi 700 lépés??? Azt meg hogy ha itthon vagyok egész nap, ennél akkor is többet megyek.
És nem vettél észre 12kg hízást, azért az már a ruhákon is bőven érezehető
12/13 A kérdező kommentje:
Kocsival járok mindenhova is. Azon kívül rendelek+ home officeban vagyok, vagy ha nem akkor is irodában. Nem sokat sétálok, de ezt írtam is. Azért nem vettem észre mert nyúlós ruháim vannak és nem igazán szorított egyik sem. Fogalmam sincs amúgy tényleg. Egy két farmerom nem jött fel, de azt gondoltam vagy a mosás, vagy mert egy pici felszaladt. Azért 12 kilóra nem számítottam. Így belegondolva lehettek jelek, de senki se hívta fel rá a figyelmem.
2022. okt. 12. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!